opis akcji w wykonaniu panów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze::ok:
opis akcji w wykonaniu panów![]()
Femka pisze: Teraz tylko się martwię, czy wetka przeżyje podawanie dzikusce narkozę
Femka pisze:czarna.wdowa pisze::ok:
Wdówko, żebyś Ty widziała, jak oni się zabierali za złapanie kotki, to normalnie byś wymiękłaŻeby była pełna jasność: kotka do nich dochodziła, barankowała i ocierała się o ich nogi. Masakra
.
Aż się boję, co by się stało, gdyby nagle kobiet zabrakło na świecie![]()
![]()
czarna.wdowa pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze::ok:
Wdówko, żebyś Ty widziała, jak oni się zabierali za złapanie kotki, to normalnie byś wymiękłaŻeby była pełna jasność: kotka do nich dochodziła, barankowała i ocierała się o ich nogi. Masakra
.
![]()
Wiem jak to wygląda dlatego się śmiejęmiałam dwie takie sytuacji
1. łapanie naszych dziczek na sterylki i mąż sąsiadki który miał zabezpieczać jedna stronę z kotką na kolanach której nie był w stanie złapać![]()
2. znajomy prawie płaczący kiedy podawałam jego kotce tabletkę - bo ją to na pewno boli
Marcelibu pisze:Femka pisze: Teraz tylko się martwię, czy wetka przeżyje podawanie dzikusce narkozę
O, to Najlepsza na Świecie w Zielonym umie jeszcze narkoze dawać???![]()
Ukłon się Pani Ewie ode mnie
czarna.wdowa pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze::ok:
.
![]()
Wiem jak to wygląda dlatego się śmiejęmiałam dwie takie sytuacji
1. łapanie naszych dziczek na sterylki i mąż sąsiadki który miał zabezpieczać jedna stronę z kotką na kolanach której nie był w stanie złapać![]()
2. znajomy prawie płaczący kiedy podawałam jego kotce tabletkę - bo ją to na pewno boli
annskr pisze:No no Femka![]()
Cieszę się
Femka pisze:
![]()
![]()
![]()
zapewnij TŻtowi catering na wypadek, gdyby miał długo czekać
annskr pisze:No no Femka![]()
Cieszę się
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 34 gości