MIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:A wiesz Gagatku, że w sobotę blisko Was będą przechodzić wojska![]()
Bo będzie rekonstrukcja wydarzeń ze stycznie 1945 roku i Żabikowo w planie też się pojawiłoTo lepiej nie wychodź pilnować autka, poczekaj z tym do niedzieli
![]()
Duża chłopaków
Avian pisze:Mereth pisze:A wiesz Gagatku, że w sobotę blisko Was będą przechodzić wojska![]()
Bo będzie rekonstrukcja wydarzeń ze stycznie 1945 roku i Żabikowo w planie też się pojawiłoTo lepiej nie wychodź pilnować autka, poczekaj z tym do niedzieli
![]()
Duża chłopaków
Wojsko u nasNajpierw jakiś satelita miał na nas spaść, a teraz będą strzelać
To w samochodziku też nie odpocznę .... Mam pomysł, jadę do Was
![]()
G.
Avian pisze:Kropka to pewnie będzie na codziennej misji pilnowania porządku w okolicy, a Agatka pewnie by się bała tylu chłopaków![]()
Rychu by sie dał namówić, ale czy warto? Przeszkadzałby nam w zabawieNo i ktoś musi pilnować remontu
G.
Avian pisze:Tylko tak sobie myślę, czy Duża mi pożyczy autko? Bo ona na jakąś wystawę jedzie, inne koteczki oglądać![]()
G.
Avian pisze:Nasza Duża jedzie w oba dni - tak, jakby jeden dzień jej nie wystarczał![]()
Przecież ma nas .... ale obiecała, że wypatrzy jakiś super drapak do sufitu dla nas![]()
G.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości