Szylkretki Są piękne!VI. Pokazujcie się! Zapraszamy!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 25, 2007 21:10

Kasia_1991 pisze:W koncu szylkretka no ba! 8) A Malgosia to co? Tyz jest sliczna Obrazek

Oczywiście, że tyz!. Bez najmniejszych wątpliwości! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto gru 25, 2007 21:26

Nie lubię kotów aportujących!!!!! Nie i koniec! Kto to widział, żeby kot apotrował , i to tak wytrwale!? 8O Owszem , Iriska przynosiła kuleczki jakieś, ale w granicach dobrego rozsądku! A ten....ten....ten Lafizdrol jeden, jak tylko siadam do konpa, to zaczyna mi przynosić swoje ukochane patyczki! Mnie już ręka odpada, a ta przynosi, i przynosi, i trzeba jej rzucać. :evil: . Przyniesie, rzuci pod nogi, i patrzy takim wzrokiem, że muszę jej rzucać i już! I jeszcze mi palca dzisiaj rozharatała, bo się uwiesiła pazurkiem kochanym...o matko...Kto chce Lafizdrola Aportującego? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 21:33

Zamieniasz sie za Kropiszonka Kalair ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto gru 25, 2007 21:54

Ja chętnie Lafinkę zaproszę, ja będę rzucała !!!a Ona będzie odnosiła. Ale będzie super :dance2: :dance: :balony: :partygirl:

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Wto gru 25, 2007 21:57

kalair pisze:Nie lubię kotów aportujących!!!!! Nie i koniec! Kto to widział, żeby kot apotrował , i to tak wytrwale!? 8O Owszem , Iriska przynosiła kuleczki jakieś, ale w granicach dobrego rozsądku! A ten....ten....ten Lafizdrol jeden, jak tylko siadam do konpa, to zaczyna mi przynosić swoje ukochane patyczki! Mnie już ręka odpada, a ta przynosi, i przynosi, i trzeba jej rzucać. :evil: . Przyniesie, rzuci pod nogi, i patrzy takim wzrokiem, że muszę jej rzucać i już! I jeszcze mi palca dzisiaj rozharatała, bo się uwiesiła pazurkiem kochanym...o matko...Kto chce Lafizdrola Aportującego? :twisted:

Jak mozesz o mojej utalentowanej Lafince tak mówić, kalair wsydz sie :evil: Masz psa i kota w jednym i sie martwisz, u mnie nawet Budi nie chce przynieśc muminka Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 25, 2007 22:05

bubor pisze:Zamieniasz sie za Kropiszonka Kalair ? :wink:

He, he...Nie podpuszczaj! Zamienił stryjek siekierkę na kijek... Toż to szylkretka, to pewnie taka sama :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:07

Iskropka pisze:Ja chętnie Lafinkę zaproszę, ja będę rzucała !!!a Ona będzie odnosiła. Ale będzie super :dance2: :dance: :balony: :partygirl:

Szybko by Ci się to znudziło! A zapewniam, że Lafi ma NIEOGRANICZONE możliwości! :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:10

moś pisze:
kalair pisze:Nie lubię kotów aportujących!!!!! Nie i koniec! Kto to widział, żeby kot apotrował , i to tak wytrwale!? 8O Owszem , Iriska przynosiła kuleczki jakieś, ale w granicach dobrego rozsądku! A ten....ten....ten Lafizdrol jeden, jak tylko siadam do konpa, to zaczyna mi przynosić swoje ukochane patyczki! Mnie już ręka odpada, a ta przynosi, i przynosi, i trzeba jej rzucać. :evil: . Przyniesie, rzuci pod nogi, i patrzy takim wzrokiem, że muszę jej rzucać i już! I jeszcze mi palca dzisiaj rozharatała, bo się uwiesiła pazurkiem kochanym...o matko...Kto chce Lafizdrola Aportującego? :twisted:

Jak mozesz o mojej utalentowanej Lafince tak mówić, kalair wsydz sie :evil: Masz psa i kota w jednym i sie martwisz, u mnie nawet Budi nie chce przynieśc muminka Obrazek

Bo Buduś się skocił, to co chcesz! :twisted: Trzy na jednego, też coś...Ja się nie martwię, ale mogłyby sie te jej talenty ujawniać bez mojej krzywdy, nie?! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:12

kalair pisze:

He, he...Nie podpuszczaj! Zamienił stryjek siekierkę na kijek... Toż to szylkretka, to pewnie taka sama :twisted:

Eeeee , skądrze znowu , Kropcia jest ......... :roll: .......cudowna jak każda zresztą szylkrecia , zresztą sama zobacz :D ......................

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto gru 25, 2007 22:13

kalair pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
Iskropka pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:Bazylku, uważałabym na Iriskę..Ja dziś w nocy oberwałam łapą! :roll:

Lafinka Poszkodowana

Nie ma obaw :wink: juz nie raz przyłozyłem i Bajce i Maniusiowi :wink:

A! To się dogadacie...Ja jakoś nie mam odwagi oddać..

Lafi

A propo, w jakim wieku jest Bazylek?[/quot

jestem jeszcz ebardzo ,bardzo młodziutki :oops: i jeszcze wszystko mam na miejscu :oops: ,no oprocz łapeczki :wink: ,ale to sie nie liczy :wink:
mam 7 miesiecy :oops:

To jesteś ode mnie tylko troszkę młodszy! Ja mam 8 miesięcy! jesteśmy a w jednym wieku! :D :D Ale niedługo będę mieć 9. Potem jeszcze troszkę, i będę dorosła!
Lafi

czyli mam szanse u Ciebie :roll: :oops: :?:

O ho ho! regularny podryw tu się dokonuje! :s2:

Hmm, no właśnie nie wiem.. :twisted:

co ta Duza ,jakaś taka niedomyślna jest :( :roll: 8O[i]

Nie flirtujcie mi tutaj :evil: Bazylos jest moj-zakochana Bakalia :twisted:

ojejciu :roll: ,jeszcze jedna :roll: :roll: :oops: ,ale sie ciesze,chyba nie bede dzisiaj spał :oops:

Do Opola mamy kroki dwa... :twisted: Hyhy

No my trzy...godziny..Też blisko. A Ty Bazylku tyle o pannach nie myśl. To szkodliwe może być, jak widać. Spać nie będziesz mógł.. :twisted:

od przybytku glowa nie boli :wink: :lol:

Bazylku masz jeszcze Malgosie i Bajeczke... :twisted:

Podkreślam..

Bajeczka :?: :roll: nie,za stara dla mnie :oops:
aMałgoska ,zbyt dumna jest :( gdy przechodzi obok mnie to tak jakby krzyczala dobitnie ,ze ona właśnie nadchodzi :twisted:
wole jakąś skromniejsza :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto gru 25, 2007 22:17

trawa11 pisze:
kalair pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
Kasia_1991 pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
Iskropka pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:
trawa11 pisze:
kalair pisze:Bazylku, uważałabym na Iriskę..Ja dziś w nocy oberwałam łapą! :roll:

Lafinka Poszkodowana

Nie ma obaw :wink: juz nie raz przyłozyłem i Bajce i Maniusiowi :wink:

A! To się dogadacie...Ja jakoś nie mam odwagi oddać..

Lafi

A propo, w jakim wieku jest Bazylek?[/quot

jestem jeszcz ebardzo ,bardzo młodziutki :oops: i jeszcze wszystko mam na miejscu :oops: ,no oprocz łapeczki :wink: ,ale to sie nie liczy :wink:
mam 7 miesiecy :oops:

To jesteś ode mnie tylko troszkę młodszy! Ja mam 8 miesięcy! jesteśmy a w jednym wieku! :D :D Ale niedługo będę mieć 9. Potem jeszcze troszkę, i będę dorosła!
Lafi

czyli mam szanse u Ciebie :roll: :oops: :?:

O ho ho! regularny podryw tu się dokonuje! :s2:

Hmm, no właśnie nie wiem.. :twisted:

co ta Duza ,jakaś taka niedomyślna jest :( :roll: 8O[i]

Nie flirtujcie mi tutaj :evil: Bazylos jest moj-zakochana Bakalia :twisted:

ojejciu :roll: ,jeszcze jedna :roll: :roll: :oops: ,ale sie ciesze,chyba nie bede dzisiaj spał :oops:

Do Opola mamy kroki dwa... :twisted: Hyhy

No my trzy...godziny..Też blisko. A Ty Bazylku tyle o pannach nie myśl. To szkodliwe może być, jak widać. Spać nie będziesz mógł.. :twisted:

od przybytku glowa nie boli :wink: :lol:

Bazylku masz jeszcze Malgosie i Bajeczke... :twisted:

Podkreślam..

Bajeczka :?: :roll: nie,za stara dla mnie :oops:
aMałgoska ,zbyt dumna jest :( gdy przechodzi obok mnie to tak jakby krzyczala dobitnie ,ze ona właśnie nadchodzi :twisted:
wole jakąś skromniejsza :oops:

Czyli co 5 kotecek ?... :lol:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto gru 25, 2007 22:23

bubor pisze:
kalair pisze:

Eeeee , skądrze znowu , Kropcia jest ......... :roll: .......cudowna jak każda zresztą szylkrecia , zresztą sama zobacz :D ......................

Obrazek

No oczywiście Bubor, że Kropusia jest kochaniutka i spokojniutka, tak jak i Lafinka....na zdjęciu! :twisted: . Szylkretkowo! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:26

Kasia_1991 pisze:Czyli co 5 kotecek ?... :lol:

No Trawko, chyba musisz pomyśleć o tym piątym... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto gru 25, 2007 22:28

kalair pisze:Bo Buduś się skocił, to co chcesz! :twisted: Trzy na jednego, też coś...Ja się nie martwię, ale mogłyby sie te jej talenty ujawniać bez mojej krzywdy, nie?! :twisted:

NIE :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto gru 25, 2007 22:43

moś pisze:
kalair pisze:Bo Buduś się skocił, to co chcesz! :twisted: Trzy na jednego, też coś...Ja się nie martwię, ale mogłyby sie te jej talenty ujawniać bez mojej krzywdy, nie?! :twisted:

NIE :twisted:

No proszę! Ujawniła się Twoja Zołzowatość w pełni Obrazek

A co ja jestem?, króliczek doświadczalny dla kotecka? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]