Kasia_1991 pisze:W koncu szylkretka no ba!A Malgosia to co? Tyz jest sliczna
Oczywiście, że tyz!. Bez najmniejszych wątpliwości!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_1991 pisze:W koncu szylkretka no ba!A Malgosia to co? Tyz jest sliczna
kalair pisze:Nie lubię kotów aportujących!!!!! Nie i koniec! Kto to widział, żeby kot apotrował , i to tak wytrwale!?Owszem , Iriska przynosiła kuleczki jakieś, ale w granicach dobrego rozsądku! A ten....ten....ten Lafizdrol jeden, jak tylko siadam do konpa, to zaczyna mi przynosić swoje ukochane patyczki! Mnie już ręka odpada, a ta przynosi, i przynosi, i trzeba jej rzucać.
. Przyniesie, rzuci pod nogi, i patrzy takim wzrokiem, że muszę jej rzucać i już! I jeszcze mi palca dzisiaj rozharatała, bo się uwiesiła pazurkiem kochanym...o matko...Kto chce Lafizdrola Aportującego?
bubor pisze:Zamieniasz sie za Kropiszonka Kalair ?
Iskropka pisze:Ja chętnie Lafinkę zaproszę, ja będę rzucała !!!a Ona będzie odnosiła. Ale będzie super![]()
![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:Nie lubię kotów aportujących!!!!! Nie i koniec! Kto to widział, żeby kot apotrował , i to tak wytrwale!?Owszem , Iriska przynosiła kuleczki jakieś, ale w granicach dobrego rozsądku! A ten....ten....ten Lafizdrol jeden, jak tylko siadam do konpa, to zaczyna mi przynosić swoje ukochane patyczki! Mnie już ręka odpada, a ta przynosi, i przynosi, i trzeba jej rzucać.
. Przyniesie, rzuci pod nogi, i patrzy takim wzrokiem, że muszę jej rzucać i już! I jeszcze mi palca dzisiaj rozharatała, bo się uwiesiła pazurkiem kochanym...o matko...Kto chce Lafizdrola Aportującego?
Jak mozesz o mojej utalentowanej Lafince tak mówić, kalair wsydz sieMasz psa i kota w jednym i sie martwisz, u mnie nawet Budi nie chce przynieśc muminka
kalair pisze:bubor pisze:Zamieniasz sie za Kropiszonka Kalair ?
He, he...Nie podpuszczaj! Zamienił stryjek siekierkę na kijek... Toż to szylkretka, to pewnie taka sama
kalair pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Bazylku, uważałabym na Iriskę..Ja dziś w nocy oberwałam łapą! :roll:
Lafinka Poszkodowana
Nie ma obawjuz nie raz przyłozyłem i Bajce i Maniusiowi
![]()
A! To się dogadacie...Ja jakoś nie mam odwagi oddać..
Lafi
A propo, w jakim wieku jest Bazylek?[/quot
jestem jeszcz ebardzo ,bardzo młodziutkii jeszcze wszystko mam na miejscu
,no oprocz łapeczki
,ale to sie nie liczy
![]()
mam 7 miesiecy![]()
To jesteś ode mnie tylko troszkę młodszy! Ja mam 8 miesięcy! jesteśmy a w jednym wieku!![]()
Ale niedługo będę mieć 9. Potem jeszcze troszkę, i będę dorosła!
Lafi
czyli mam szanse u Ciebie![]()
![]()
![]()
O ho ho! regularny podryw tu się dokonuje!
Hmm, no właśnie nie wiem..
co ta Duza ,jakaś taka niedomyślna jest![]()
![]()
[i]
Nie flirtujcie mi tutajBazylos jest moj-zakochana Bakalia
ojejciu,jeszcze jedna
![]()
![]()
,ale sie ciesze,chyba nie bede dzisiaj spał
![]()
Do Opola mamy kroki dwa...Hyhy
No my trzy...godziny..Też blisko. A Ty Bazylku tyle o pannach nie myśl. To szkodliwe może być, jak widać. Spać nie będziesz mógł..
od przybytku glowa nie boli![]()
![]()
Bazylku masz jeszcze Malgosie i Bajeczke...
Podkreślam..
trawa11 pisze:kalair pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:Kasia_1991 pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Bazylku, uważałabym na Iriskę..Ja dziś w nocy oberwałam łapą! :roll:
Lafinka Poszkodowana
Nie ma obawjuz nie raz przyłozyłem i Bajce i Maniusiowi
![]()
A! To się dogadacie...Ja jakoś nie mam odwagi oddać..
Lafi
A propo, w jakim wieku jest Bazylek?[/quot
jestem jeszcz ebardzo ,bardzo młodziutkii jeszcze wszystko mam na miejscu
,no oprocz łapeczki
,ale to sie nie liczy
![]()
mam 7 miesiecy![]()
To jesteś ode mnie tylko troszkę młodszy! Ja mam 8 miesięcy! jesteśmy a w jednym wieku!![]()
Ale niedługo będę mieć 9. Potem jeszcze troszkę, i będę dorosła!
Lafi
czyli mam szanse u Ciebie![]()
![]()
![]()
O ho ho! regularny podryw tu się dokonuje!
Hmm, no właśnie nie wiem..
co ta Duza ,jakaś taka niedomyślna jest![]()
![]()
[i]
Nie flirtujcie mi tutajBazylos jest moj-zakochana Bakalia
ojejciu,jeszcze jedna
![]()
![]()
,ale sie ciesze,chyba nie bede dzisiaj spał
![]()
Do Opola mamy kroki dwa...Hyhy
No my trzy...godziny..Też blisko. A Ty Bazylku tyle o pannach nie myśl. To szkodliwe może być, jak widać. Spać nie będziesz mógł..
od przybytku glowa nie boli![]()
![]()
Bazylku masz jeszcze Malgosie i Bajeczke...
Podkreślam..
Bajeczka![]()
nie,za stara dla mnie
![]()
aMałgoska ,zbyt dumna jestgdy przechodzi obok mnie to tak jakby krzyczala dobitnie ,ze ona właśnie nadchodzi
![]()
wole jakąś skromniejsza![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Zamieniasz sie za Kropiszonka Kalair ?
He, he...Nie podpuszczaj! Zamienił stryjek siekierkę na kijek... Toż to szylkretka, to pewnie taka sama
Eeeee , skądrze znowu , Kropcia jest ................cudowna jak każda zresztą szylkrecia , zresztą sama zobacz
......................
kalair pisze:Bo Buduś się skocił, to co chcesz!Trzy na jednego, też coś...Ja się nie martwię, ale mogłyby sie te jej talenty ujawniać bez mojej krzywdy, nie?! :twisted:
moś pisze:kalair pisze:Bo Buduś się skocił, to co chcesz!Trzy na jednego, też coś...Ja się nie martwię, ale mogłyby sie te jej talenty ujawniać bez mojej krzywdy, nie?! :twisted:
NIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 1173 gości