Został zaszczepiony, dostał Frontline na kark, tabletki na odrobaczanie (za kilka dni mam mu podać 1,5 tabletki

5,45 kg kota

Pani doktor stwierdziła, że Romek zaczyna wygladac jak gruszka i ma schudnąć z pół kilo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Zaraz gruszka, po prostu kawał chłopa
Aga86 pisze:Romek nie daj się. Ja tez tyle ważę. W domu Duzi mówią czasami do mnie grubcio, gruszka, ale jeść dają. Wyjścia nie mają, jak jestem głodny to gryzę, chodzę po stołach, wyjadam z talerzy, a na koniec robię sioo do zlewozmywaka i nic mnie to nie obchodzi, czy są tam naczynia. Haker
czarna.wdowa pisze:Romek powinieneś dorobić się swojej dżunglakowej siostry, która wszystko zżera
wtedy Twoja Duża będzie się troszczyć o Ciebie i przynosic do miski żeby coś Ci zostało![]()
![]()
Simbuś
kothka pisze:czarna.wdowa pisze:Romek powinieneś dorobić się swojej dżunglakowej siostry, która wszystko zżera
wtedy Twoja Duża będzie się troszczyć o Ciebie i przynosic do miski żeby coś Ci zostało![]()
![]()
Simbuś
JA chciałem, nawet Duża już też chce, ale Duży nie chce się zgodzić
Romek
Romek znalazł sobie nowa conocną rozrywkęGranie na zasłonkach (na szafie zamiast drzwi właścicielka mieszkania wymyśliła sobie jakąś taką zasłonkę zrobioną ze strasznie szeleszczącego materiału... W srodku nocy brzmi cudownie
Kasia_1991 pisze:kothka pisze:
Romek znalazł sobie nowa conocną rozrywkęGranie na zasłonkach (na szafie zamiast drzwi właścicielka mieszkania wymyśliła sobie jakąś taką zasłonkę zrobioną ze strasznie szeleszczącego materiału... W srodku nocy brzmi cudownie
Phi Romek zostaw to, najlepszy jest piasek w kuwecie tak fajnie szumi-Bakalia
Aga86 pisze:Romek to pewnie tak samo fajna zabaw jak granie na żaluzjach lub drapanie łapka po szafie. Nie wiem dlaczego moi Duzi wtedy wołają Hakrerrr i wstają z łóżka i mnie wynoszą z pokoju. To takie przyjemne dźwięki wydaje. Muzykalny Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości