A mi się dzisiaj coś stało z kręgosłupem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:a czy Maria zrobiła może jakieś zdjęcie kryzy i wyrośniętego Czinusia
MariaD pisze:ewkaa pisze:a czy Maria zrobiła może jakieś zdjęcie kryzy i wyrośniętego Czinusia
Nie. I się z tego tytułu bardzo wstydzi.![]()
MariaD pisze:Ale kryza zaczyna się pojawiać, ogon sie też ofutrza.
No, przy kryzie Fenrisa, to Czinek jest niemal łysy, ale jak na solida to nieźle.
ewkaa pisze:jakby po uderzeniu pioruna jak co po niektórzy
Gosiak104 pisze:Po pobudce dzięki doznaniom plecowym mogę napisać: MAM NETA![]()
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:jakby po uderzeniu pioruna jak co po niektórzy
Czinka to piorun walnął z 10 razyzwłaszcza to jego dziecięce pierze na bokobrodach i pod pachami
mnie bol kregoslupa zlagodzil amol wsmarowywany w plecy.....ale do lekarza trzeba gnacGosiak104 pisze:Wczoraj odwiedziła nas Maria, za co oczywiście dziękujemy. Było nam bardzo milo. Czinek zaczął się okryzowywaćI tyje
znaczy rośnie
Już wyraźnie czuć ciężarek jak się go na rękach trzyma.
A mi się dzisiaj coś stało z kręgosłupemCały dzień przepracowałam na stojąco, bo jak tylko siadałam to mi tak dawało popalić, że prawie mogłam ryczeć
I nie wiem czemu? Nic takiego nie robiłam, żeby sobie coś naciągnąć czy nadwyrężyć
. Czekam na taryfę, jadę do domu po RMUŁę i do lekarza.
anulka111 pisze:mnie bol kregoslupa zlagodzil amol wsmarowywany w plecy.....ale do lekarza trzeba gnac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1333 gości