InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 23, 2018 3:50 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:
Hannah12 pisze:A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?

Siłownia... kolejny miesiąc mówię sobie, że zapiszę się na siłownię i nie mogę dojść, a jest 30 metrów ode mnie ? Może nawet 20.
Kiedyś chodziłam. Z pakersami trzymałam i biceps robiłam. To byli bardzo fajni panowie.

:ryk: mam dwóch takich w domu, co trenują od 16 lat :smokin: ciagaja mnie na tą siłownię już 2.5 roku.
Ważne by miec z kim :wink: bo samemu to można sobie krzywdę zrobić.
Mary masz na tyle ruchu (przewodnik) i jesteś tak filigranowa że szkoda wydawać pieniądz na siłownię. 3 razy w tygodniu jakiś basen, poćwiczyć cardio i z głowy :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw sie 23, 2018 8:35 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MaryLux pisze:
Chikita pisze:
Hannah12 pisze:A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?

Siłownia... kolejny miesiąc mówię sobie, że zapiszę się na siłownię i nie mogę dojść, a jest 30 metrów ode mnie ? Może nawet 20.
Kiedyś chodziłam. Z pakersami trzymałam i biceps robiłam. To byli bardzo fajni panowie.

A ja nie mam w okolicy siłowni, buuuu

Ja chodzę na siłownię 36min. Super rehabilitanci ustawiają maszyny pod schorzenia, ja to traktuje jako rehabilitację na mój kręgosłup. Plus taki, że masz arte, zakładasz do urządzenia i ono się nastawia pod Ciebie, wysokość siedzenia, obciążenie itp.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw sie 23, 2018 12:12 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:Jakby to skwitowała moja Mama- to niech się zachce.

ja zwykle mówię: niech się odniechce

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 23, 2018 12:12 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

kwiryna pisze:A mi troche zimno dzis, lepiej mi bylo jak bylo 30 plus

mówisz - masz

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 12:13 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Dyktatura pisze:
MaryLux pisze:
Chikita pisze:

Jak to nie masz? Wystarczy przejść na drugą stronę mostu.

no tak, zapomniałam, że to też okolica

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 12:14 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Moli25 pisze:
Chikita pisze:

:ryk: mam dwóch takich w domu, co trenują od 16 lat :smokin: ciagaja mnie na tą siłownię już 2.5 roku.
Mary masz na tyle ruchu (przewodnik) i jesteś tak filigranowa że szkoda wydawać pieniądz na siłownię. 3 razy w tygodniu jakiś basen, poćwiczyć cardio i z głowy :1luvu:

a co to cardio?

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 12:15 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Hannah12 pisze:
MaryLux pisze:
Chikita pisze:

Ja chodzę na siłownię 36min. Super rehabilitanci ustawiają maszyny pod schorzenia, ja to traktuje jako rehabilitację na mój kręgosłup. Plus taki, że masz arte, zakładasz do urządzenia i ono się nastawia pod Ciebie, wysokość siedzenia, obciążenie itp.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 13:56 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MaryLux pisze:
Moli25 pisze:
Chikita pisze:

a co to cardio?

takie ćwiczenia, u mnie w pobliżu była siłownia z takimi ale już jej nie ma
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 23, 2018 14:10 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

sprawdzę koło siebie

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 18:58 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

:lol: Mary, trening cardio dla.nas z dużą ostrożnością.. Ja nie mogę już za bardzo, na mojej siłowni 4 min jeżdżę na rowerze plus 4 min orbiter,.po 2 razy. Nie zawsze daje rady przy moich ustawieniach zrobić 2 raz orbiter, wtedy mi trochę zmniejszają obciążenie. Nie wiem jak to się ma do innych urządzeń, na rowerze mam 140 wat, na orbiterze 120 wat.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw sie 23, 2018 19:08 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

No to na razie się wstrzymam

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 19:26 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

A się rozćwiczyłyście... W warunkach domowych można sobie samemu mini siłownie zrobić. Butelki wody za hantle albo do przerzucania (można też wykorzystać kota dla wyćwiczenia refleksu). Skakanka, hula hop, orbiter. Ja jogę ćwiczę wieczorami, to momentami wychodzi lekkoatleczyna joga jak się wyginam od swojej :mrgreen:

No, ale skoro o żarciu mowa to pożremy:

Obrazek

I sjesję zrobimy:
Obrazek

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw sie 23, 2018 21:19 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:A się rozćwiczyłyście... W warunkach domowych można sobie samemu mini siłownie zrobić. Butelki wody za hantle albo do przerzucania (można też wykorzystać kota dla wyćwiczenia refleksu). Skakanka, hula hop, orbiter. Ja jogę ćwiczę wieczorami, to momentami wychodzi lekkoatleczyna joga jak się wyginam od swojej :mrgreen:

No, ale skoro o żarciu mowa to pożremy:

Obrazek

I sjesję zrobimy:
Obrazek

Ciociu, a co to za pitaszki?

MaryLux

Post » Czw sie 23, 2018 21:52 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Cześć, Lusiu, tak tylko prześlę pozdrowienia, bo czasu za grosz nie mam.
Koffam Cię!
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw sie 23, 2018 22:04 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

ewkkrem pisze:Cześć, Lusiu, tak tylko prześlę pozdrowienia, bo czasu za grosz nie mam.
Koffam Cię!
Drops.

Dropsiu, a za złotówkę masz? Albo za dolara?
Też Cię koffam

MaryLux

[poprzednia][następna]