mir.ka pisze::1luvu:![]()
hejka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Witamy
Pisałas o Kuba.kaczor?? Koło Kutna mieszka powiadaszKutno to jednak fajne małe miasto ale wszystko tam jest. Tesknie strasznie za tym spokojem.
Miłego dnia dla Ciebie i glaski dla futerek.
Moze jakieś fotki??
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Witamy
Pisałas o Kuba.kaczor?? Koło Kutna mieszka powiadaszKutno to jednak fajne małe miasto ale wszystko tam jest. Tesknie strasznie za tym spokojem.
Moze jakieś fotki??
Cześć Monia![]()
Tak pisałam o Kuba.Kaczor 13 . Mieszkał kiedyś w Pruszkowie pod Warszawą ale kupili z Andzeliką domek na jakiejś wiosce pod Kutnem i tam stworzyli azylek dla porzuconych , starych i schorowanych zwierzaków. Opiekują się zwierzakami lecząc i zapewniając im dom często na ostatnie lata ich życia. Mają pod swoją opieką kilku psich staruszków którym nikt nie dawał szansy i ich nie chciał.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Witamy
Moze jakieś fotki??
Cześć Monia![]()
Tak pisałam o Kuba.Kaczor 13 . Mieszkał kiedyś w Pruszkowie pod Warszawą ale kupili z Andzeliką domek na jakiejś wiosce pod Kutnem i tam stworzyli azylek dla porzuconych , starych i schorowanych zwierzaków. Opiekują się zwierzakami lecząc i zapewniając im dom często na ostatnie lata ich życia. Mają pod swoją opieką kilku psich staruszków którym nikt nie dawał szansy i ich nie chciał.
Super
Ciekawe jako to wioska. Cieszę się ze ma taką mozliwośc i pomaga zwierzetom
MonikaMroz pisze:Ja pracuje z dziewczyną co ma DT.
Zanim przyszłam do pracy to nie ukrywam że mnie nią troszkę straszyli, że jest specyficzne i cięzka w dogadaniu. A my rozumiemy sie czasem bez słów
Może dlatego że mamy wspólne pasje - kochamy zwierzęta
aannee99 pisze:Hej Ewcia
Super,że tak z tym grafikiem jednak dobrze się poukładało,dobrze że zawalczyłaś o swoje
MonikaMroz pisze:Ja pracuje z dziewczyną co ma DT.
Zanim przyszłam do pracy to nie ukrywam że mnie nią troszkę straszyli, że jest specyficzne i cięzka w dogadaniu. A my rozumiemy sie czasem bez słów
Może dlatego że mamy wspólne pasje - kochamy zwierzęta
aannee99 pisze:Ewa,paczucha z zooplusa czy coś innego kupiłaś?. Ja się zgapiłam,zapomniałam o tym,że do koszyka w home&you włożyłam kilka rzeczy i miałam złożyć zamówienie,teraz patrzę i koszyk posty,ojjjj. Znalazłam jednak fajną skarbonkę tam - kotek,cudowna. Wezmę Wiki,na pewno się ucieszy![]()
Smacznego obiadu, brzmi przepysznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości