Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Och, Ineczko! Co za piąkne oczki, co za różowy ozorek! Jezdeś jak kocia modelka!
Książniczka Ofelja doceniająca
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Szkoda... Chyba pogrzebię po internecie za taką czapusią.
Chyba tylko po domu w niej będziesz śmigać, bo inaczej naślę na ciebie opróżniacza szafy
Dyktatura pisze:Inuś jaką ty miałaś piękną sesję zdjęciową. Cud, miód , malina
Dyktatura pisze:Czy nasiusiałaś już dla doktorowej?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Och, Ineczko! Co za piąkne oczki, co za różowy ozorek! Jezdeś jak kocia modelka!
Książniczka Ofelja doceniająca
Ofelku, a Ciorna?
Dyktatura pisze:Wszystko z twoim zdrówkiem w porządku?
Dyktatura pisze:Kurka , zaczynam się bać , że i mnie z forum wywalą. Za dużo kotów w moim domu, nie mówię już o kolekcji tygrysów.
Mam kocie figurki, kubeczki, pościel, piżamki i pewnie coś jeszcze o czym zapomniałam.Nawe prywatna matka jest lwem.
Ewa L. pisze:Ja mam kocie figurki, drewniane koty, zdjęcia kotów, obrazy kotów, torby z kotami, portmonetki z kotami, rękawiczki z kotami, koce z kotami , pościel z kotami, masę kubków i kubeczków z kotami i otaczają mnie dwie koty ..........nie ma co i trza spojrzeć prawdzie w oczy .........jestem zbieraczką![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:No wiecie co... Odstaję od towarzystwaMam w domu tylko koty biegające na własnych łapkach, no i raptem dwa kubeczki z kotem.
Chyba sobie kupię kocią pościel. I to chyba na pewno.
PS. Mam jeszcze bombkę w kształcie kotka, jeszcze z mojego dzieciństwa. Ale to chyba tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 1004 gości