Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) Potrzeba nam kciuków za zdrowie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2016 17:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Wszystkie Twoje koteczki są piękne. :1luvu: Każda na swój sposób.
Miłego tygodnia. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon kwi 11, 2016 17:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Cześć Gosiu :)
Nie kupuję mebelków. Na razie tylko przeglądam i planuję w głowie, ale na meble jeszcze jest za wcześnie. Choć tu wiele o meblach mówić się nie da ;) Raptem biurko, mała sofa i stolik kawowy. Na początek wystarczy :) A potem to toaletka do makijażu i jakiś regał na różności. I chciałabym coś extra - przeszkloną witrynę, w której stałyby ramki na zdjęcia :) I te ramki można by było kupić sobie po sesji i byłyby one piękne, eleganckie i wyszukane. Ech, zastanawiam się nad dofinansowaniem tych moich wszystkich pomysłów, tylko że dofinansowań nie ma dla rozwijających się firm :/
W tym tyg chyba podpiszę umowę na wynajem lokalu i od razu muszę zapłacić czynsz za 3 miesiące jako zaliczkę cz coś, co kiedyś mi oddadzą. A już wadium też poszło. Także na razie to takie kwestie zaprzątają mi głowę, a potem remont. Nie powiem... trochę się lękam tego wszystkiego.

Cześć Lilianaj :) Dziękuję, Tobie też dobrego tygodnia życzę :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon kwi 11, 2016 17:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Nie lękaj się, Ty odważna dzieczyna jesteś! :D :ok: :ok: A co planujesz kupić w przyszłości??
Ok. już widzę, umknęło mi.. :oops:
To rzeczywiście nie tak dużo na początek przynajmniej. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 11, 2016 18:03 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

klaudiafj pisze:Cześć Gosiu :)
Nie kupuję mebelków. Na razie tylko przeglądam i planuję w głowie, ale na meble jeszcze jest za wcześnie. Choć tu wiele o meblach mówić się nie da ;) Raptem biurko, mała sofa i stolik kawowy. Na początek wystarczy :) A potem to toaletka do makijażu i jakiś regał na różności. I chciałabym coś extra - przeszkloną witrynę, w której stałyby ramki na zdjęcia :) I te ramki można by było kupić sobie po sesji i byłyby one piękne, eleganckie i wyszukane. Ech, zastanawiam się nad dofinansowaniem tych moich wszystkich pomysłów, tylko że dofinansowań nie ma dla rozwijających się firm :/
W tym tyg chyba podpiszę umowę na wynajem lokalu i od razu muszę zapłacić czynsz za 3 miesiące jako zaliczkę cz coś, co kiedyś mi oddadzą. A już wadium też poszło. Także na razie to takie kwestie zaprzątają mi głowę, a potem remont. Nie powiem... trochę się lękam tego wszystkiego.

Cześć Lilianaj :) Dziękuję, Tobie też dobrego tygodnia życzę :ok:

wiesz co Klauduś, najważniejsze że realizujesz swoje marzenia :D
człowiek wtedy aż fruwa i znając życie pewnie nerwów z tym będzie sporo ale to pikuś w porównaniu do tego ile masz w sobie zapału i energii i przy tym wielkiej radości
Trzymam kciuki żeby te marzenia się spełniły Klauduś :ok: :ok: :ok: dasz radę :ok:
w sumie to już musisz :mrgreen: tyle już zrobiłaś że teraz to już aby do przodu :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon kwi 11, 2016 18:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

czesc dziewczyny :kotek:

Wiesz to jest tak, zakup czegos nowego = masa wydatków. pamiętam jak przy zakupie mieszkania musieliśmy zapłacić kilka rzeczy na które nie byliśmy przygotowani absolutnie... to było ciężkie w realizacji, ale Ty jesteś przygotowana na wszystko pewnie! realizuj plany i marzenia, to jest Twój czas :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon kwi 11, 2016 19:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

No właśnie tak jest, gdzie się nie ruszę to chcą kaskę... Najgorsze, że nie wiem ile jeszcze kosztów poniosę nim zaczniemy remont.
Cóż, wiele się nie zmieni - będę robić to co robię teraz tyle, że na nowej, szerszej przestrzeni :) I już nikomu nie odmówię sesji, bo nie mam wymówki, że nie mam swojego studia ;)
Nie jestem odważna, właśnie jestem największym tchórzem jakiego ziemia nosiła - potwierdzi Wam to mój mąż. To jest pierwsza rzecz, którą on zawsze na mój temat mówi ;)
Dziękuję za kciuki :)

Tosia to głodomór - nie ma takiego snu, z którego by się nie zerwała na dźwięk brzdęku widelca o talerz. Tosia jakby mogła to by się roztroiła i na raz wyjadała wszystko ze wszystkich trzech kocich talerzyków :D Wasze brzdące też tak mają? To się oczywiście przekłada na wypełnienie brzuszka, bo jak ją biorę na ręce to taki brzusio podejrzanie miły :mrgreen:

klaudiafj

Post » Pon kwi 11, 2016 19:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Chyba Tosie właśnie tak maja . Moja , jak jej się nie mieści , to je na stojaco , bo jezcze wtedy cos dopcha :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 11, 2016 21:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

U mnie swoje michy wtrząchną i idą na żebry do nas :mrgreen:
pękną ale muszą spróbować :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto kwi 12, 2016 6:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Dzień dobry :)
Nie wiem, może tak na wiosnę lepszy apetyt, moja Gaja zaczęła jeść na potęgę.... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 12, 2016 7:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Tosia jest smukła, jak struna i nie musi sobie odmawiać. :mrgreen:
Niech je na zdrowie!
A mebelki powoli zgromadzisz. Lepiej nic nie kupować "na wariata". Spokojnie się rozglądaj.
Przysłowie mówi, że powoli i systematycznie, to nawet jeża można oskubać.
Głupie przysłowie, ale jednak niesie za sobą jakąś treść.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Wto kwi 12, 2016 9:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
:kotek:[/quote]

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 12, 2016 11:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Dzień dobry Dziewczątka! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 12, 2016 12:02 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Tak sobie myślę patrząc na fotki twoich dziewczynek że twoje studio foto może wyróżniać sie czymś oryginalnym np. możesz w swojej ofercie wprowadzić sesje foto ze zwierzakami a twoje dziewczyny stanowiłyby najlepszą reklamę.
Myślę że znalazło by się wielu zakręconych jak my miłośników zwierząt którzy sami w towarzystwie swoich pupili jak samym pupilom zafundowali taką profesjonalną sesję foto. Pamiątka na całe życie a założę się że w Bytomiu tego nie ma.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto kwi 12, 2016 12:39 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Hej Dziewczynki :)

Ewuś, Ty to masz nosa, minęłaś się z powołaniem Pani medium z Łodzi :D Właśnie o tym myślałam :) Że w ofercie chcę mieć sesje dla zwierząt, ale też dla rodzin ze zwierzętami. Co to za sesja rodzinna bez ukochanego psa ;) Ale w Bytomiu już są takie studia, które robią sesje zwierzakom :) Fotografowałam już obce koty u siebie w domu - sesja dla weterynarza, wtedy były u mnie 3 koty na sesji i u PixieDixie, czyli koty na swoim terenie. No i moje paskudki cztery sztuki :) Ale nie wiem czy moje zdjęcia nadają się do pokazania na stronie - są robione w domowych pieleszach, nic nadzwyczajnego. Musiałabym może dorobić coś extra studyjnego. Chociaż z drugiej strony ludzie mogą chcieć sesje swoich kotów u siebie w domu.

Do wyróżnienia się oryginalnością mam też parę innych pomysłów, których na razie nie zdradzę - i tego nie oferuje żadne mi znane studio :)

Co do apetytu Tosi to myślę, że ona ma apetyt, bo wciąż rośnie - główeczkę ma malutką jak piąstka i ciałko też takie małe, nie to co Marysia - widać, że Tosi jeszcze dużo brakuje do dorosłego kota :)

Lilianko meble to najmniejszy pikuś :) Właściwie to ja już od lat zbierałam i meble i sprzęt studyjny, że na ten moment mam wszystko - brakowało mi tylko czterech ścian, gdzie mogłabym to przenieść. Moje mieszkanie to w tej chwili graciarnia. Wszędzie stoją statywy z lampami, tła, stół bezcieniowy, milion innych rzeczy, których miejsce jest w studio. Cieszę się, że w końcu będę mogła korzystać z mieszkania jak normalny człowiek. Dużo miejsca się zrobi :)
Tak się cieszę, że będę miała ten swój kącik :)

Dziś w nocy wielki dzień - wywołuję swój pierwszy film, czyli kliszę. Nigdy tego nie robiłam i nie widziałam i przez to śni mi się to po nocach i wstaje zmęczona, bo wywołuje i wywołuje całe noce ;p Wczoraj szybko zrozumiałam kolejny plus studia - będę mogła tam sobie wywoływać film na spokojnie, bo w domu przy trzech kotach to ciężka sprawa - wczoraj się o tym przekonałam robiąc próby przed wielką nocą.

:)

klaudiafj

Post » Wto kwi 12, 2016 13:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22, 34 ☆

Nie trzeba być kimś nadzwyczajnym by skojarzyć fakty - fotograf, zwierzolub, studio.
Usługa w domu też może zachęcić i być atutem twojego studia a co do zdjęć dziewczyn.....nawet te domowe w twoim wykonaniu to profeska. :mrgreen: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]