♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri dezerter

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 06, 2015 9:22 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Magicznie.. :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lut 06, 2015 9:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Teatr jest przepiękny i cudnie odnowiony :1luvu: spektakl (Mistrz i Małgorzata) też bardzo dobry. A dzisiaj idę na Czerwonego Lwa :1luvu: :1luvu: :1luvu: na podstawie mojej ukochanej książki <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 07, 2015 8:22 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

wczoraj było niesamowicie <3 przy najliższej okazji (znając mnie pójdę na ten spektakl raz jeszcze) będę mądrzejsza - wczoraj chciałam podziękować aktorce która występowała (to monodram, choć niezupełnie gatunkowo to "ilościowo" owszem). Ale nie przewidziałam że jest tak potwornie zimno i nie dałam rady marznąć czekając. Następnym razem pójdę do garderoby, w operze to już norma, zawsze dobrze widziane jeśli zna się odpowiedni moment, w teatrze jeszcze trochę się wstydzę bo dużo mniej znam aktorów jako ludzi :oops:

dziś już ogarnęłam wstępnie kuchnię i łazienkę, wypiłam kawę, nakarmiłam kotły jakimś fastfoodem bo skończyło się wczoraj mięsko i zjadłam ja też śniadanie. Dopijam kawę, dosprzątam, szybkie zakupy i mam sporo roboty, od papierkowej poczynając na barfie kończąc (a jak większość z Was wie NIENAWIDZĘ kroić barfa)...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 07, 2015 8:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Pracująca sobota widzę przed Tobą, ale kotki Ci na pewno pomogą :ryk:
Zawsze jak rozkładem się z papierami to gdyby Moli miała atramentem łapki upaciane składała by wszędzie podpisy tak czynnie uczestniczy w papierkowej robocie :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob lut 07, 2015 10:05 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Panna:
Obrazek
I Panicz:
Obrazek
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 07, 2015 10:10 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Piękne kotki :1luvu: Ja też nienawidzę kroić barfa a dzisiaj mnie to właśnie czeka, bo wyjęłam z zamrażarki ostatnie pudełeczko... Na szczęście przyszły mi już wszystkie suplementy.

P.S. właśnie sobie siedzę z Khadi na włosach. Jeszcze tylko 3,5 godziny...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob lut 07, 2015 10:14 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Kotełki <3 <3
Obrazek

aannee99

Post » Sob lut 07, 2015 10:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Ariel, ale Ty masz power od rana :ok: Jak ja bym chciała się umieć zwlec skoro świt i od razu zacząć pracę :mrgreen: Dopijam dopiero kawę..
Teatr wygląda magicznie. U nas niedługo będzie na Narodowym Kings on Ice - cierpię okrutnie, że nie mogę pójść i zobaczyć. Taka okazja, zobaczenia światowej klasy łyżwiarzy, koło nosa przechodzi :(

Meli jak zawsze taka puchata, mięciutka, tylko utulić :1luvu:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 07, 2015 10:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Milenka u mnie też dziś henna! Kotły dziękują za komplementy. Aia ja tylko rano jestem w stanie być proproduktywna. W nocy się śpi ;)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 07, 2015 11:21 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

MamaMeli pisze:(...). Aia ja tylko rano jestem w stanie być proproduktywna. W nocy się śpi ;)

To pewnie jest to :wink: ja w nocy pracuję, gdy jest cisza i spokój, nie trzeba wychodzić z psem, ani do sklepu. A rano, jak dętka :mrgreen: choć, jak tak czytam o Twoich dokonaniach przed 10:00, to fajnie by było tak na odwrót :wink:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lut 07, 2015 12:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Obrazek
Czeeeeść
Ostatnio edytowano Sob lut 07, 2015 20:22 przez MamaMeli, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob lut 07, 2015 13:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

Hej Nuriśku, ale cudnie paczasz! :1luvu:
Melisiu, Ty też Kochanie! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 08, 2015 14:35 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

zrobiłam zupę z selera naciowego, jest obłędnie cudowna :1luvu: i taka aksamitna :1luvu:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lut 08, 2015 15:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

MamaMeli pisze:Obrazek
Czeeeeść

Nuri jest cudowny :201494 :201461
Te jego spojrzenie :D
Obrazek

aannee99

Post » Nie lut 08, 2015 15:28 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri gra na smartfonie

To spojrzenie prawie jakby był mądrym kotkiem :ryk: urody to mu nie brak :1luvu: cóż w moim domu jedni są mądrzy inni są szczupli :ryk: tylko jak przyjeżdża siostra Miranda to zaburza tę zasadę bo jest mądra i szczupła:)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]