czitka pisze:(...)
Hipciu, dziecko Twoje całe i zdrowe w drodze do domu, zabrała Cosię![]()
(...)
Hipciu, jak się miewa Cosia?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:(...)
Hipciu, dziecko Twoje całe i zdrowe w drodze do domu, zabrała Cosię![]()
(...)
Marcelibu pisze:Olu, okulista z Wrocławia potrzebny dla malucha na cito: viewtopic.php?f=1&t=169629&start=30 .
Mogłabyś coś podpowiedzieć?
felin pisze:Marcelibu pisze:Olu, okulista z Wrocławia potrzebny dla malucha na cito: viewtopic.php?f=1&t=169629&start=30 .
Mogłabyś coś podpowiedzieć?
Kiełbowicz
czitka pisze:Ale wariat, to kot, tak? Ja będę miała psa, takiego z ADHD, u syna zjadł wszystkie meble ze sprężynami, głośniki, szafki, jak leci![]()
Milutki jest, ale nie lubi sam zostawać w domu![]()
Będą mieszkać pode mną, w przyziemiu, ale kto go tam wie, co wymyśli.
I uwaga- poszukuję rzeczoznawcy budowlanego z uprawnieniami na cito, ten Sajgon u syna trzeba szybko opanować, bo ja się tego psa nie pozbędę...![]()
A z frontu kociego, to przyłapałam Micia, jak podjada chrupki dziewczynom cichcem w nocy, a nie powinien ze względu na stan pysia/
Wynalazłam chrupki, które chrupią, a nie są twarde i ząbkom nie grożą. Nie tam rozmoczone, nie. Na sitko i na parę nad gotującą się wodą. Chrupka zostaje chrupką, ale jest miękka, taka w sam raz i nie grozi uszkodzeniem ząbków ani dziąseł. Sama próbowałam. Mić załapał i je, uffff...
Polecam patent!
czitka pisze:Felin, to super kot! Nie jakieś tam ciepłe kluchy do wywracania tylko kawał charakternego faceta! No pazury obcinać, no widział to kto? Kotu? On ma rację![]()
czitka pisze:Zapomniałam dodać, będę miała małe pusie, trzy, może czteryMama nie pozwala zajrzeć, będzie niespodzianka o ile Cosia nie wkroczy do akcji
MalgWroclaw pisze:czitka pisze:Zapomniałam dodać, będę miała małe pusie, trzy, może czteryMama nie pozwala zajrzeć, będzie niespodzianka o ile Cosia nie wkroczy do akcji
A to co znaczy![]()
kto to są pusie
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1248 gości