Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:I poodchudzać siebie samą, nie kotecki!
agusialublin pisze:MaryLux pisze:I poodchudzać siebie samą, nie kotecki!
Tak Inusiu, ciocia pójdzie do lekarza od głowy i będzie się odchudzać![]()
Ewa L. pisze:Tylko sobie Aguś głowy nie odchudź przez przypadek.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tylko sobie Aguś głowy nie odchudź przez przypadek.
I fryzury
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
dzisiaj Rysia przeszła mi po laptopie i oczywiście cos namieszała
Sama namieszałaś, Ciociu, a teraz na Rysię zwalasz![]()
Inka oburzona
Ty wiesz co Inusia , ja to jednak sama wlazłam na komputer, następnie przeszłam się po nim coś namieszałam![]()
I jeszcze na Rysie winę zrzuciła![]()
Inusiu kochana ja Ci bardzo dziękuję że pomogłaś zrozumieć mi mój błądBo to moja wina, moja
Ciociu, nie weszłaś przecież, tylko pełny talerz na nim postawiłaś, a obok niego łyżkę, nóż i widelec. I gorące jedzenie po klawiaturze rozpaćkałaś sztućcami. I jeszcze trochę Ci z ust na kompa wypadło.
![]()
![]()
![]()
Inusiu kochana, masz rację, jadłam przy komputerze, trochę na niego jedzenia wywaliłam i jeszcze mi z ust wypadało![]()
Inusia kochana, ja się muszę leczyć
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tylko sobie Aguś głowy nie odchudź przez przypadek.
I fryzury
a właśnie że jutro ide odchudzić głowę
mir.ka pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:
Sama namieszałaś, Ciociu, a teraz na Rysię zwalasz![]()
Inka oburzona
Ty wiesz co Inusia , ja to jednak sama wlazłam na komputer, następnie przeszłam się po nim coś namieszałam![]()
I jeszcze na Rysie winę zrzuciła![]()
Inusiu kochana ja Ci bardzo dziękuję że pomogłaś zrozumieć mi mój błądBo to moja wina, moja
Ciociu, nie weszłaś przecież, tylko pełny talerz na nim postawiłaś, a obok niego łyżkę, nóż i widelec. I gorące jedzenie po klawiaturze rozpaćkałaś sztućcami. I jeszcze trochę Ci z ust na kompa wypadło.
![]()
![]()
![]()
Inusiu kochana, masz rację, jadłam przy komputerze, trochę na niego jedzenia wywaliłam i jeszcze mi z ust wypadało![]()
Inusia kochana, ja się muszę leczyć
bo moze jeszcze usiadłaś na klawiaturze i nie pamiętasz
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tylko sobie Aguś głowy nie odchudź przez przypadek.
I fryzury
Nie rób tego!
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tylko sobie Aguś głowy nie odchudź przez przypadek.
I fryzury
Nie rób tego!
może nie będzie tak źle![]()
mam dobrą fruzjerkę
Ewa L. pisze:A gdzie se upchniesz szare komóreczki jak se epek odchudzisz??????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1331 gości