♥ Muszu i Teemuś ♥ Jest lepiej :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2014 20:29 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Te szybkie nawroty są dość dziwne. Oby wet znalazł przyczynę :ok: :ok: :ok: I Muszu miał śliczne dziąsełka :1luvu: :1luvu:

Bardzo dużo dowiedziałam się też na miau i będę o to pytać wetki :wink:
Na razie jest w porządku, bo smarujemy. Ważne, że Muszynka nic nie boli :)

Spilett pisze:Zawsze to lepiej że bryka i je, niż jakby miał być osowiały :)
Będzie dobrze!
Proszę wygłaskać przystojniaków ode mnie :1luvu:

Przekażę głaski, dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Wto kwi 01, 2014 21:48 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Pozdrawiam kocie tornado :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto kwi 01, 2014 21:53 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Annaa pisze:Pozdrawiam kocie tornado :1luvu:

Ooo wreszcie Ania się pojawiła :1luvu:

Dziękujemy i również pozdrawiamy :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 19:38 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witaj Kasiu wieczorowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy Panowie grzeczny dziś byli ? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro kwi 02, 2014 19:45 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Hej hej :1luvu:

Miraclle pisze:Witaj Kasiu wieczorowo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czy Panowie grzeczny dziś byli ? :mrgreen:

Hej Basieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Grzeczni, grzeczni :) Szaleli jak zawsze, a teraz robią sobie przerwę, śpią i czekają do późnego wieczora :)

Dziś dzień zaczął się super. Kotełki zjadły pięknie śniadanko, potem obiadek :)
Zaglądnęłam Muszkowi do pyszczka i jest super :ok:
Dziąsełka różowe, dosłownie leciutkie zaczerwienienie ale z tyłu, z każdym dniem mniejsze, smarowidło działa :)

Jednak... ja już chyba powinnam się przyzwyczaić, że NIE MOŻE być nigdy dobrze w 100%. Muszek wlazł do kuwetki i ... luźna kupka :roll:
Rany boskie, po czym tym razem? :(
I mam pytanie, czy to jest możliwe po zjedzeniu dużej ilości trawki??? Owies to dla nich nowość, a Muszu zjadł wczoraj sporo (bardzo sporo mogę powiedzieć), w kupce było tego pełno...
Jak nie, to ja już nie wiem a nie wyczytałam nigdzie takich reakcji... :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 19:47 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Ojej :( A może zjadł za dużo czegoś albo się zestresował czymś? Nie wiem czy po owsie rzadka kupka jest :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro kwi 02, 2014 19:55 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Spilett pisze:Ojej :( A może zjadł za dużo czegoś albo się zestresował czymś? Nie wiem czy po owsie rzadka kupka jest :(

Kocurki dostały trawę pierwszy raz...
Sama kupka (uwaga uwaga będzie o kupie, nie czytać jedząc) była nawet w miarę, jednak ze sporą ilością śluzu, w którym siedziało mnóstwo niestrawionej trawy.
Oj chyba Muszce się nie upiecze... mam zamiar znowu przebadać go od łap po czubek łebka u weta, czekamy tylko na autko :roll:
No albo to ja panikuję... sama nie wiem. Mam chyba niezłego hopla jeśli chodzi o zdrowie kocurków :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 19:58 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Kasiu czy jadł wczoraj lub dziś coś innego niż zwykle ? Coś nowego ? Albo po dłuższej przerwie ?

Jak nie to pewnie po owsie.

Jak to jednorazowa sprawa to nie ma się czym martwić, obserwuj go :ok:

Muszu Kochanie nie psoć w kuwecie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Śro kwi 02, 2014 20:03 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Kasiu czy jadł wczoraj lub dziś coś innego niż zwykle ? Coś nowego ? Albo po dłuższej przerwie ?

Jak nie to pewnie po owsie.

Jak to jednorazowa sprawa to nie ma się czym martwić, obserwuj go :ok:

Muszu Kochanie nie psoć w kuwecie :ok: :ok: :ok: :ok:

Nic nowego właśnie oprócz owsa, ale zjadł na prawdę sporo :roll:
Siedział jak krowa przy doniczce i wcinał jak jakieś mięsko... nie zabrałam mu, bo wydawało mi się, że może potrzebuje się naćkać zielonym :)
Ma ogromny apetyt, biega, brzuś go nie boli... niby wszystko ok.
Będę obserwować :ok:
Myślałam nawet o kamerze przy kuwecie na prawdę :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 20:05 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witajcie :D
właśnie obejrzałam niesamowity filmik z Teemusiem :ryk: cudowny kot :1luvu:
przeczytałam też piękna historię Muszu :1luvu: i zasmuciłam się malutką Tris :cry:

pozdrawiam razem z naszą Głaskarnią :kotek:
Renata
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro kwi 02, 2014 20:10 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

wibryska pisze:Witajcie :D
właśnie obejrzałam niesamowity filmik z Teemusiem :ryk: cudowny kot :1luvu:
przeczytałam też piękna historię Muszu :1luvu: i zasmuciłam się malutką Tris :cry:

pozdrawiam razem z naszą Głaskarnią :kotek:
Renata

Witam serdecznie i dziękujemy za miłe słowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Również pozdrawiamy i zapraszamy ponownie w nasze skromne kocurkowe progi :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 20:15 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Rilla07 pisze:
Nic nowego właśnie oprócz owsa, ale zjadł na prawdę sporo :roll:
Siedział jak krowa przy doniczce i wcinał jak jakieś mięsko... nie zabrałam mu, bo wydawało mi się, że może potrzebuje się naćkać zielonym :)
Ma ogromny apetyt, biega, brzuś go nie boli... niby wszystko ok.
Będę obserwować :ok:
Myślałam nawet o kamerze przy kuwecie na prawdę :mrgreen:

Kamera przy kuwecie :ryk: :ryk: :ryk:
Świetny pomysł :mrgreen:
Schowaj owies i obserwuj kiedy będzie kupka i jakiej konsystencji.

Kasiu zapytaj tutaj viewtopic.php?f=1&t=157312&start=975
Grażyna na pewno będzie wiedzieć czy po owsie może być luźna kupka :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Śro kwi 02, 2014 20:19 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Miraclle pisze:Kamera przy kuwecie :ryk: :ryk: :ryk:
Świetny pomysł :mrgreen:
Schowaj owies i obserwuj kiedy będzie kupka i jakiej konsystencji.

Kasiu zapytaj tutaj viewtopic.php?f=1&t=157312&start=975
Grażyna na pewno będzie wiedzieć czy po owsie może być luźna kupka :ok:

Dzięki :1luvu:
Owies schowany, zobaczymy co będzie jutro :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro kwi 02, 2014 21:14 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Witam :kotek: :1luvu:
Doczytałam że z paszczą Muszka już coraz lepiej :ok:
Nie sądzę,żeby po trawce mogły być rewolucje w kuwecie,ale może jeśli zjadł jej tak dużo :roll:

Przesyłam głaski dla chłopaków :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro kwi 02, 2014 21:26 Re: Muszu i Teemuś kocurki dwa zapraszają na swój wątek :)

Zapraszam na wyniki Minek :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

[poprzednia][następna]