Jak nazwiesz kociaka? Pasuje jak ulał Dymek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Nie wiem właśnie czym malucha będę karmiła, nie zamówiłam jeszcze żadnej karmy, bo nie dociera do mnie to, że ten maluch tu będzie, serioJak już w sobotę dostanę info, że kociak wyruszył w podróż do Wrocławia, to będę musiała w zoologu na wagę coś dobrego kupić. Może Applaws będą mieli?. Sporo mają karm tych lepszych, kupowałam jak Maltusia u nas była, aby zobaczyć co najbardziej będzie jej pasowało. W razie czego, to ten Apllaws mogłabym od Ciebie odkupić, hm?
aannee99 pisze:Ja drżę już na samą myśl o dzisiejszym wieczorze, bo dzisiaj kociaki mają być odebrane ze schroniska, a martwimy się czy zostaną wydane i w ogóle ... więc już na tym etapie jest stresA wydawałoby się, że to będzie raczej ten najłatwiejszy etap, że tak napiszę ...
aannee99 pisze:Ja drżę już na samą myśl o dzisiejszym wieczorze, bo dzisiaj kociaki mają być odebrane ze schroniska, a martwimy się czy zostaną wydane i w ogóle ... więc już na tym etapie jest stresA wydawałoby się, że to będzie raczej ten najłatwiejszy etap, że tak napiszę ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, pibon i 36 gości