…………….
Teraz mam przerywnik i napisałam do Krzysia tzn. Mojego Syna - siedzę i uczę się obsługi kilku programów naszych służbowych na necie, zaczynam robić porządki w danych w systemie i co chwilę wykrywam niezgodności a termin zakończenia i przekazania danych coraz bliżej wrrr...
Umówiłam się z kolegą z jednego z naszych oddziałów, że przyśle mi te dane po opracowaniu na kolejnym etapie czyli za miesiąc się dowiem czy robię to prawidłowo….
Narazie prawdopodobnie już wiem z której strony to ugryźć… Cóż komputery i znikające dane po zmianie systemu, o których nikt nie wiedział….

…..
Wczoraj zginęła Nena[*] Zofii viewtopic.php?f=1&t=156733&start=315#p10232129
O którym blogu Zofii dziewczyny pisały - czy o tym:
Wt lis 05, 2013 9:15 viewtopic.php?f=1&t=156181&start=330#p10227832
kussad pisze:Na FB na "Grupie pamięci Zofii Domaniewskiej" właśnie odkryłam wklejone to:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... ofia.sasza
Siedzę, oglądam, czytam i podziwiam zrobione przez Zofię zdjęcia!
Jaki czas temu wspomniałam, że mam wybitnie medyczny tydzień….
Ten okres był nie tylko zamieszany medycznie ale i prywatnie chwilowo śmieszny….
Przeżywając to co usłyszę od swojego lekarza wstąpiłam sobie do sklepu i kupiłam opakowanie z mieszkanką pełnych narcyzów. W domu chciałam je dokładnie oglądnąć i zrobić zdjęcie i odkryłam, że jedna cebulka z 10 pleśnieje a druga jest cała czarna wysuszona i zapadnięta…. Za tą cenę nie chciałam mieć chorych cebulek. W następnym dniu lecąc do suci czekającej od rana na wysadzenie po drodze poszłam z reklamacją – myślałam, że uda się wymienić na inne opakowanie. Owszem inne opakowanie było ale rozerwane i z połową zawartości….
Towar przyjęto, pieniądze zwrócono…. W prywatnym może udałoby się coś wynegocjować ale nie w sieciowym markecie, zaglądałam tam co jakiś czas – nie przeceniono i długo wisiało to uszkodzone opakowanie w pierwotnej cenie….
Sama nie wiem kiedy byłam bardziej zadowolona gdy je kupiłam czy gdy udało się zwrócić…

Tak mi minęły dwa pierwsze dni tamtego tygodnia …

Tak wyglądało powitanie z suczką znajomą z dogomanii: