Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 28, 2013 20:33 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Będzie dobrze - może go wtedy dziewczyny bardziej polubią :wink:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 28, 2013 20:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Kciuki Za jutro : :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie kwi 28, 2013 21:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witajcie z wieczorka:)
Dziewczyny, jesteście Cudowne :1luvu:
Dziękuję WAM za wszystkie kciuki za jutrzejszy dzień :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I tak króciutko:)
"Znikłam" z wąteczka bo musieliśmy rano jechać do Mamy małża, rozchorowała nam się biedulka, co prawda nic strasznego, dostała anginę, ale ma 86 lat i jak jest coś nie tak to Mama zaraz wpada w panikę...zaraz jest alarm i wszyscy musimy wstawić się natychmiast....dobrze, że nie mieszka sama, ma cudowną opiekę, a nas widzi co 2-3 dni, ale tak już jest z tą naszą Mamą:)
Wróciliśmy póżno...
Niedziela mi się niezbyt udała...i jeszcze jutrzejszy dzień...ech...
Cudaczek nic nie wie, i dobrze, chociaż on się nie stresuje :mrgreen:
Ja napewno będę miała nockę z głowy...jestem panikara...nic na to nie poradzę...
Gdy małż miał zostać w szpitalu 1 dzień na badaniach... spakowałam swoje rzeczy i też się wybierałam razem z nim...
Gdy pewnego dnia wracaliśmy od kuzynów, winda zacięła się między 7 a 8 piętrem, wyjęłam z kosmetyczki pilniczek do paznokci i nakazałam małżowi....piłować śruby od drzwi...

No cóż, każdy ma jakiegoś konika...
Dobrej nocki Wszystkim:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie kwi 28, 2013 21:56 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobranoc Zuza i trzymamy za Cudaczka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 28, 2013 22:17 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobrej nocki . :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon kwi 29, 2013 6:14 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Witajcie z wieczorka:)
Dziewczyny, jesteście Cudowne :1luvu:
Dziękuję WAM za wszystkie kciuki za jutrzejszy dzień :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I tak króciutko:)
"Znikłam" z wąteczka bo musieliśmy rano jechać do Mamy małża, rozchorowała nam się biedulka, co prawda nic strasznego, dostała anginę, ale ma 86 lat i jak jest coś nie tak to Mama zaraz wpada w panikę...zaraz jest alarm i wszyscy musimy wstawić się natychmiast....dobrze, że nie mieszka sama, ma cudowną opiekę, a nas widzi co 2-3 dni, ale tak już jest z tą naszą Mamą:)
Wróciliśmy póżno...
Niedziela mi się niezbyt udała...i jeszcze jutrzejszy dzień...ech...
Cudaczek nic nie wie, i dobrze, chociaż on się nie stresuje :mrgreen:
Ja napewno będę miała nockę z głowy...jestem panikara...nic na to nie poradzę...
Gdy małż miał zostać w szpitalu 1 dzień na badaniach... spakowałam swoje rzeczy i też się wybierałam razem z nim...
Gdy pewnego dnia wracaliśmy od kuzynów, winda zacięła się między 7 a 8 piętrem, wyjęłam z kosmetyczki pilniczek do paznokci i nakazałam małżowi....piłować śruby od drzwi...
No cóż, każdy ma jakiegoś konika...
Dobrej nocki Wszystkim:)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Jesteś słodka :ryk: położyłaś mnie na łopatki tym tekstem :ryk: :ryk: :ryk:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Cudaczka
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za spokój Zuzki
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon kwi 29, 2013 7:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Witaj - my też mocno trzymamy dzisiaj :ok: :ok: :ok: :ok: za Cudaczka. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 29, 2013 8:00 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Biedny małż trochę zabawił by na tym piłowaniu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Nic się Zuza nie martw będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: Trzymamy kciuki za małego uciekiniera :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Chłopcy mocno zaciskają pazurki, nawet Dżulka zaciska :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon kwi 29, 2013 10:03 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
W imieniu swoim i Cudaczka!
Kciuki potrzebne są aż do wieczorka :D potem juz sobie będziemy jakoś radzić:)

Witajcie kochane!

Elu:)
Mnie w chwilach "zagrożenia" :mrgreen: gaśnie lampka z napisem "zdrowy rozum"...niestety :mrgreen:

Basiu:)
Z pilniczkiem to jedna, z wielu moich panikarskich przygód :mrgreen:

No i jak myślałam....nocka z głowy...
co się położyłam to zaraz wyłaziłam z łóżka i brałam się za robótki:) i tak dopadłam rozpoczętą chustę, jedną zrobiłam jesienią dla córki i zostało mi trochę wełny, więc rozpoczęłam drugą, tak sobie czekała aż dokupiłam jeszcze dwa motki i teraz ją dokończyłam :D

Teraz uformowana dosycha...
Obrazek

I zabrałam się za przemalowanie ramy do portretu Timorki, ten kolor który położyłam trochę sie gryzł z obrazem, więc robię w tonacji timorkowej :D , ramka od razu lepiej się prezentuje...

Cudaczkowi podałam o 8-mej śniadanko, nie wiem czy jeszcze tak koło 12-tej nie dać mu coś do przekąszenia, to by było sześć godzin przed narkozą...doradżcie mi proszę...
Biedny taki,codziennie tak się ładnie witamy, on staje na dwóch łapkach, podstawia główkę do głaskania i całowania :D potem dostaje śniadanko i zaczyna łobuzować, ale nauczył się robić uniki przed Kropką :ok:
Jak się wybawi, to idzie odpocząć, trochę pospał sobie na ręczniku w łazience, a teraz łazi mi po stole i podpycha główkę pod moją brodę :ryk:
Kropka śpi w sypialni przy zamkniętych drzwiach, Lunka leży na fotelu...
Kacper, tradycyjnie na stole...
A my czekamy...tzn.ja czekam...Rambuś ma dobry humorek...
A tak w ogóle oprócz strachu to nic jeszcze konkretnego nie jadłam...
ciągle zerkam na zegar...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 29, 2013 10:32 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Chusta przecudna - zdolna z ciebie osóbka :1luvu:
Może lepiej z tym żarełkiem się wstrzymaj do jutra. :roll:
Bardzo mocno trzymamy dziś za Cudaczka :ok: :ok: :ok: :ok:
Wszystko pójdzie dobrze - nie on pierwszy i nie ostatni :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 29, 2013 10:39 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dzięki Ewuś, ale ja sobie jeszcze tak troszkę popanikuję :mrgreen: tak po cichutku, w kąciku :wink:
Chyba masz rację, już mu więcej żarełka nie dam, ale czy mogę mu dać troszkę, dosłownie parę łyczków mleka dla kociąt, albo troszkę wody, jak myślisz?
Ostatnio edytowano Pon kwi 29, 2013 11:55 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 29, 2013 10:45 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Dzięki Ewuś, ale ja sobie jeszcze tak troszkę popanikuję :mrgreen: tak po cichutku, w kąciku :wink:
Chyba masz rację, już mu więcej żarełka nie dam, ale czy mogę mu dać troszkę, dosłownie parę łyczków mleka dla kociąt, jak myślisz?

Myślę że lepiej Ograniczyć się tylko do wody.
Gdy szłam z Polą na sterylkę wet nie kazał dawać jej nic do jedzenia już po 18 a sterylkę miała o 12 dnia natsępnego.Po jednym dniu głodówki jeszcze żaden zwierzak nie zszedł z głodu. :mrgreen:
Ja też dzisiaj panikuję bo po 70 dniach L - 4 idę pierwszy dzień do pracy.Stresa mam strasznego bo wiele się pozmieniało podczas mojej nieobecności. 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 29, 2013 11:02 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

No to potrzymam kciuki, żeby było wszystko po Twojej myśli :D :ok:
ale fakt po tylu dniach przerwy w pracy, to przed powrotem można nabawić się stresa :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon kwi 29, 2013 11:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Oj tak - mam galaretę w środku i łapki mi się trzęsą :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon kwi 29, 2013 11:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Będzie dobrze :ok:
A ja się pojawię dopiero póżnym wieczorkiem, jak dożyję :wink: :D
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]