Koty jedzą byle jak , ja jestem śpiąca... Niechby sie to przedwiośnie skończyło..
A , tak - ma się skończyć we czwartek...he, he, he...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:Zamówilam szelki dla Felixa (takie jak broszka ma dla Pippina),
czarno-czarni pisze:zaglądamy i życzymy by pogoda raz dwa była taka, jak wtedy, gdy u Was byliśmy
Broszka pisze:felin pisze:Zamówilam szelki dla Felixa (takie jak broszka ma dla Pippina),
SuperJako ekspert smyczowania kociastych powiesz czy są ok bo mi się tak wydaje ale w sumie nie mam doświadczenia w tym temacie
![]()
Broszka pisze:![]()
Broszka pisze:Praktycznie bez przerwy gadaBuzię zamyka tylko kiedy śpi bo nawet podczas jedzenia gada
![]()
Kopytka zawsze ma brudne bo wsadza tam gdzie nie trzeba![]()
Ale poduszeczki też ma prawie całe czarne nie z brudu tylko z natury
Revontulet pisze:Broszka pisze:felin pisze:Zamówilam szelki dla Felixa (takie jak broszka ma dla Pippina),
SuperJako ekspert smyczowania kociastych powiesz czy są ok bo mi się tak wydaje ale w sumie nie mam doświadczenia w tym temacie
![]()
Też czekam na relację![]()
felin pisze:Relacja to będzie jak wiosna nadejdzie
Broszka pisze:felin pisze:Relacja to będzie jak wiosna nadejdzie
To w zimie nie chodzicie na spacery? Kiedy nasze koty były wychodzące to w zimie też obowiązkowo musiały zrobić patrol swoich rewirów na dworze - czasem tylko ogon wystawał z zaspy po zeskoczeniu z okna![]()
Beznadziejnie mnie rozłożyło, płuca zaraz wypluję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 146 gości