Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 14, 2013 9:14 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Anisek z tym otwartym pysiem jest boski,buziole dla tygrysicy Salmy :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Wto maja 14, 2013 11:25 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Gęba mi sie smieje kiedy tyle cudnych fot oglądam.
Samo szczęście się na tych pycholach prezentuje :1luvu:
Maleństwo (dwunozne) przesłodziutkie :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 14, 2013 13:57 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Ależ Ci kociaki porosły :D
a takie to małe było i kręciło się między nogami :lol:
teraz to już młodzież powiedziałabym :lol:

napatrzeć się nie mogę na kotusie i psiaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Wto maja 14, 2013 22:12 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Naprawdę - Anisek jest niesamowity z tym otwartym ryjkiem. Nie ma to jak przeżywanie całym sobą, jak dziecko.:) Oba kocie piękne i psiaki również. Bardzo dobre zdjęcia.
Ech, szkoda, że nie mam ogródka.

Dziękuję za kciuki,
operacja jutro. Okropnie się denerwuję.
"Only Love Will Turn You Around.." M

Obrazek Obrazek

Mrs_Armitage

Od: Pon lut 18, 2013 17:00

Post » Śro maja 15, 2013 11:53 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

dziękuję bardzo za miłe słowa, pewnie niebawem znów pojawią się foty, bo jak widzę kociska w zieleni, to nie mogę się pohamować, by tego widoku nie uwieczniać ;)
są bardzo ciekawe świata, bardzo lubią wychodzić i odkrywać nowe kąty i zakamarki, polować na mrówki, żuczki, chować się w trawie, tarzać w piachu, obserwować ptaszki itp.

agaga21

Od: Pt lut 11, 2011 20:07

Post » Czw maja 16, 2013 18:20 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Zamieszczaj zdjęcia koniecznie......są rewelwcyjne,oglądam je z wielka przyjemnościa i czytam z nie mmiejszą.....

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Pon cze 10, 2013 22:34 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

witam po małej przerwie :)
u nas wszystko ok ale czasu mało, dlatego i zdjęć tyle czasu nie było...ale już są, więc wrzucam świeżutkie z wczoraj:
koty, psy i dzieci :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:mrgreen:
Obrazek

nornicy nie złapała ale kolejna dziura wykopana...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nadal nie mam odwagi by dać kotom wolność, czyli wychodzenie bez linki :(

agaga21

Post » Wto cze 11, 2013 15:12 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Śliczności :love: :love: :love: :love: :love: :love: Anisek dociekliwy musiał sprawdzić co jest w konewce :lol:

rudy kociak

Post » Wto cze 11, 2013 18:43 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Och, ślicznoty! Ja to jestem zakochana w Anisku na amen (jakby mi było mało moich przystojniaków:P)...
Lubię obserwować te kocie dzieciaki, bo mój młodszy w podobnym wieku. Może z miesiąc młodszy od Salmy i Anisa.
"Only Love Will Turn You Around.." M

Obrazek Obrazek

Mrs_Armitage

Od: Pon lut 18, 2013 17:00

Post » Śro cze 12, 2013 8:19 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

rudy kociak pisze:Śliczności :love: :love: :love: :love: :love: :love: Anisek dociekliwy musiał sprawdzić co jest w konewce :lol:

anisek zawsze musi wszystko sprawdzić. jako jedyne zwierzę z całego mojego stada nie boi się odkurzacza. ba! on uwielbia być odkurzany!!! muszę to kiedyś nagrać :ryk: całe towarzystwo na widok odkurzacza się ewakuuje a on się wykłada na plecki i czeka żeby go odkurzać :)

Mrs_Armitage pisze:Och, ślicznoty! Ja to jestem zakochana w Anisku na amen (jakby mi było mało moich przystojniaków:P)...
Lubię obserwować te kocie dzieciaki, bo mój młodszy w podobnym wieku. Może z miesiąc młodszy od Salmy i Anisa.
kociska się zmieniły, urosły ale charakterki zostały im takie jak na początku. anis odważny, towarzyski i przebojowy, salma delikatna i nieśmiała. gdy mamy gości, anis przychodzi natychmiast się przywitać a salma cały czas spędza między blatami stołu w jadalni, gdzie jej nie widać. zawsze się tam chowa, to miejsce daje jej poczucie bezpieczeństwa, pewnie w tej wąskiej przestrzeni czuje się jak w jakiejś norze. wychodzi dopiero gdy goście sobie pójdą, ewentualnie jak w domu zrobi się cicho i spokojnie.

agaga21

Post » Śro cze 12, 2013 9:57 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Nagraj to koniecznie,jeszcze nie oglądałam odkurzanego kota :lol:

rudy kociak

Post » Śro cze 12, 2013 14:47 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

rudy kociak pisze:Nagraj to koniecznie,jeszcze nie oglądałam odkurzanego kota :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wVhWulGD68
http://www.youtube.com/watch?v=75-XN10DUwQ
Fajnie to wyglada:P

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Śro cze 12, 2013 16:44 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Boskie to :lol: ja poczekam na odkurzanie z Aniskiem w roli głównej :wink:

rudy kociak

Post » Śro cze 12, 2013 16:47 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

To jest niesamowite, że koty sie chcą odkurzac 8O :mrgreen:

Piekne zdjęcia. Gromadka dwu i czteronożna pierwsza klasa :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro cze 12, 2013 19:02 Re: Zdeklarowana psiara wpadła po uszy! Oto moje skarbeczki.

Lilka Mrau pisze:
rudy kociak pisze:Nagraj to koniecznie,jeszcze nie oglądałam odkurzanego kota :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=75-XN10DUwQ
Fajnie to wyglada:P

ooo! o takiej szczotce nie pomyślałam! ja go samą rurą odkurzam :mrgreen: ale ze szczotką może będzie mu jeszcze fajniej :) muszę poszukać, gdzieś mam taką.
nagram na dniach i wam pokażę jak się anisek odkurza.

agaga21

[poprzednia][następna]