Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NooooBasia_Blue pisze: Nie idźcie tam jeśli nie planujecie dokocenia, bo szczególnie Ige i Isana uskuteczniają
Jeszcze jeszcze parę latBasia_Blue pisze: A oczka już się wybarwiają![]()
ewkaa pisze:NooooBasia_Blue pisze: Nie idźcie tam jeśli nie planujecie dokocenia, bo szczególnie Ige i Isana uskuteczniająIge jest po prostu OBŁEDNY
(charakterologicznie
)
jaaana pisze:ewkaa pisze:NooooBasia_Blue pisze: Nie idźcie tam jeśli nie planujecie dokocenia, bo szczególnie Ige i Isana uskuteczniająIge jest po prostu OBŁEDNY
(charakterologicznie
)
I wyglądowo też
ewkaa pisze:jaaana pisze:ewkaa pisze:NooooBasia_Blue pisze: Nie idźcie tam jeśli nie planujecie dokocenia, bo szczególnie Ige i Isana uskuteczniająIge jest po prostu OBŁEDNY
(charakterologicznie
)
I wyglądowo też
No wyglądowo to ja się zawsze czarnymi zachwycam(dla mnie prawdiwy mco to czarny pręgus
) więc chciałam podkreślić jego inne niekwestionowane zalety
ewagrz pisze:Koty potrafią się skompaktować
jaaana pisze:ewagrz pisze:Koty potrafią się skompaktować
Szczególnie wtedy, gdy przelatują jak tornado (tupiąc jak stado słoni) przez moje 40 m kw
Basia_Blue pisze:jaaana pisze:ewagrz pisze:Koty potrafią się skompaktować
Szczególnie wtedy, gdy przelatują jak tornado (tupiąc jak stado słoni) przez moje 40 m kw
Pingpongi im kup, potem zabierz i nagle się znajdzie miejsce na jeszcze jednego![]()
Anulka, nie robiłam zdjęć nikomu innemu, uwiecznienie jednego małego czorta było wystarczająco obsorbująceZa to karmiłam ja z ręki
![]()
(tak, nadal mam wszystkie paluszki, była dość delikatna jak na takiego żarłoka
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 46 gości