Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 29, 2013 23:34 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Udało mi się odchudzić - niestety tylko Niki :roll: Może trzeba przejść na jej chrupy...? :roll: Tylko że te chrupki są dla wysterylizowanych... ;)

Ewa, trudno powiedzieć, że "znów jestem". Co prawda moja orka się skończyła, ale innych rzeczy masa i jakoś czasu nie mam tu być, ale cieszę się, że do nas zaglądacie :1luvu: :1luvu:

Gdzie jest Nikuśka?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

To żywe, czy padlina? Trzeba sprawdzić...
Obrazek

Obrazek

E... tam na suficie coś ciekawszego siedzi...
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto kwi 30, 2013 7:56 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:E... tam na suficie coś ciekawszego siedzi...
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Aga, uwielbiam Twoje fotki i podpisy do nich :1luvu:

Jakie chrupki dostaje Niki?
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro maja 01, 2013 18:12 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Obrazek
ale fajnie kawałek paputka z pazurkiem wystaje :1luvu:
Ciudowna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tak te opisy są zajefajne :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro maja 01, 2013 21:23 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kiche_wilczyca pisze: Jakie chrupki dostaje Niki?
Na początku te: http://allegro.pl/royal-canin-sterilise ... 64356.html Potem mieszałam je z tymi: http://allegro.pl/royal-canin-sterilise ... 79419.html a teraz je tylko te ostatnie :)

Do tego moja kicia w końcu ma mega ulubioną mokrą karmę - to Gourmet Ala Carte. Kupiłam raz kilka sztuk, panienka jadła wylizując do dna. Kupiłam następnym razem trochę więcej. Poszło i nie znudziło się (4 smaki), a że nadal trwała promocja (do 2 szt. dodawali jeszcze jedną i wychodziło 2,53 za szt.), wykupiłam wszystkie jakie jeszcze były :mrgreen: Trochę tego jest.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Śro maja 01, 2013 23:07 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Znalazłam taki film: http://www.youtube.com/watch?feature=en ... gp1ko&NR=1 i na zmianę śmiałam się i było mi żal kota... :)

Ale kot sam w sobie jest niesamowity - co tam aloes :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=uTMTJlN5u6o

http://www.youtube.com/watch?v=9iozm84hICE
Obrazek

szybenka

Post » Czw maja 02, 2013 21:48 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Nikunia w naszym orchideowym ogródku :)

Obrazek

Nikuśka dostała nową paprotkę do skubania:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Czw maja 02, 2013 22:29 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Moje Śliczności :1luvu:
Jak jej do pysia w zielonym :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 03, 2013 9:59 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Mała, ale masz fajną oranżerię :ok:
Loki

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt maja 03, 2013 13:43 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

szybenka pisze:Nikunia w naszym orchideowym ogródku :)

Obrazek

Ło matulu, jaki cudny rajski ogród :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt maja 03, 2013 14:46 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Prawie dżungla / las zwrotnikowy (piękne okno kwiatowe - gratulować!) z prawie tygrysem (też gratulować piękności) - po prostu cudnie :1luvu:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie maja 05, 2013 21:11 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

pozytywka pisze:Mała, ale masz fajną oranżerię :ok:
Loki
Przystojniaku, zapraszam, razem sobie powyglądamy przez okno...

Duża dba, aby mi było przyjemnie i fajnie, bym miała kawałeczek ogródka.
Ciekawe, co mi wymyśli na to lato...
Obrazek

szybenka

Post » Nie maja 05, 2013 21:19 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Nie wstawiło mi :evil:

pisiokot pisze:Ło matulu, jaki cudny rajski ogród :1luvu:
Zwłaszcza ze względu na ten kwiat paproci pośrodku ;)

Edit: poprawa błędu ort.
Obrazek

szybenka

Post » Śro maja 08, 2013 12:28 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Moja gapcia pozdrawia :1luvu:

Obrazek
Obrazek

szybenka

Post » Śro maja 08, 2013 19:35 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Z radością wchodzę na ten wąteczek i cały czas trzymam kciuki za Nikunię :ok: Mokate się nie udało, ale dobrze widzieć, że choć niektórym kotom się udaje - dzielna Niki i dzielna Ty :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro maja 08, 2013 21:47 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Tak, Niki się udało. Walczyłyśmy trochę, ale to już za nami. Mam nadzieję, że Nikuśka na dobre zwalczyła wirusa i choróbska będą się już trzymały od panny z daleka :ok:
Myślę o zrobieniu ponownie testów (tak tylko dla siebie), ale nie mam kiedy się tym zająć.

Muszę pochwalić swoją kiciunię. Znów dzielnie dzisiaj ze mną pracowała, a przed pracą pojechała ze mną na myjnię samochodową. Mam lekki transporter, więc panienka swobodnie może być wszędzie zabierana.
Na myjni wszystko ją ciekawiło. Otworzyłam jej "drzwiczki" do połowy i mogła wystawiać głowę. Śmiesznie to wyglądało.
Po pracy za to poszłam do spożywczego marketu, również z transporterem na ramieniu. Niki miała moc bodźców, chyba nawet za dużo bo zaczęła miauczeć, ale ludzie nie zwrócili na to uwagi, bo było dość głośno.

Niki jest coraz odważniejsza. To już nie ta zalękniona, niepewna kotka. Owszem jest ostrożna, ale coraz szybciej zdobywa pewność siebie. Socjalizacja się rozwija :)

A teraz trochę rubasznej Nikuni ;)

Obrazek

Obrazek Jak ja bym chciała tak samo się wykręcić... oj, mój kręgosłupku...

- Duża... a nie wypaczył mi się profil?
Obrazek - Jest nadal piękny! :1luvu:

Obrazek

Zobacz jak się turlam.
Obrazek
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]