Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 19:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

O cholera, czy ja jestem tak ślepa że nie widziałam jednego zera? Aż się tam wybiore jutro z sukami go poszukać 8O . I dokładniej obejrzeć tą wille i ogromną posesję :D

aramis

Od: Sob paź 08, 2011 18:16

Post » Pon maja 07, 2012 19:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Megana pisze:Zawiadamiam, żem w szoku i niech mu się zakalec w ciastkach zrobi!

Małgoś- :ryk: :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon maja 07, 2012 19:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

aramis pisze:O cholera, czy ja jestem tak ślepa że nie widziałam jednego zera? Aż się tam wybiore jutro z sukami go poszukać 8O . I dokładniej obejrzeć tą wille i ogromną posesję :D

Sandra, to ja jestem jeszcze ślepsza, bo wogóle żadnej ceny nie widziałam :oops: :oops: :oops: .
Dopiero mnie pan uświadomił :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon maja 07, 2012 19:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
aramis pisze:O cholera, czy ja jestem tak ślepa że nie widziałam jednego zera? Aż się tam wybiore jutro z sukami go poszukać 8O . I dokładniej obejrzeć tą wille i ogromną posesję :D

Sandra, to ja jestem jeszcze ślepsza, bo wogóle żadnej ceny nie widziałam :oops: :oops: :oops: .
Dopiero mnie pan uświadomił :oops: .

No to albo zmieniła się tablica, albo to inny dom. Pójdę tam jutro. Chyba. Zofia niedomaga, jak będzie ok, to pójdę.

aramis

Od: Sob paź 08, 2011 18:16

Post » Pon maja 07, 2012 19:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

A ja zawiadamiam, że kartonik Duża przygotowała i jak znowu noga nie będzie jej bolała to jutro zapoda na poczcie. I się witam osobiście :mrgreen:
Rysiek

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon maja 07, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Cześć, Rysieńku śliczny :D .
A ja miałam właśnie do Ciebie zajrzeć teraz!
To lecę się przywitać :ok: .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 19:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
kalair pisze:
vip0 pisze:Dlatego ja też sie ukrywam :ryk: .

Chodzisz w masce jak zorro?? 8)

Niekiedy chetnie bym założyła :ryk: .
Gdzie byłaś, jak Cie nie było, ciociu Bożenko?

A skąd wiesz, że mnie nie było?? :mrgreen: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon maja 07, 2012 19:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Tak mi się wydawało, jakbyś znikła na trochę....chyba, że byłaś, a ja nie wiem? 8O

vip

Post » Pon maja 07, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Nie, nie było mnie, spędzaliśmy sobie weekend z przyjaciółmi. 8)
Szczęściem pogoda była fajna, i mam nadzieję, że szybko wróci! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 07, 2012 19:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kalair pisze:Nie, nie było mnie, spędzaliśmy sobie weekend z przyjaciółmi. 8)

To widzę, że wypoczęłaś i miło czas spędziłaś :ok: .
Oj, przydałoby się troche słoneczka...u nas bardzo zimno :( .

vip

Post » Pon maja 07, 2012 19:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:
kalair pisze:Nie, nie było mnie, spędzaliśmy sobie weekend z przyjaciółmi. 8)

To widzę, że wypoczęłaś i miło czas spędziłaś :ok: .
Oj, przydałoby się troche słoneczka...u nas bardzo zimno :( .

Ale chyba tylko dzisiaj?? Bu nas ostatnio lato piękne :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon maja 07, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

witam wieczorową porą :)

wiecie... ja tą "willę" widziałam...
dzisiaj nawet kilka razy ją obejrzałam i stwierdzam, że panu właścicielowi coś musiało spaść na glowę....
bardzo możliwe że spadło w owej "willi"
w ogóle to nawet miałam pomysł, żeby sie do niego wybrać z zamiarem wynajęcia owej budowli..... ale muszę obmysleć jakby tu pana ośmieszyć bo cena jaką podał to chyba za pół roku.....
oczywiście pod warunkiem, że remont tam zrobi na tyle, żeby dało się tam wejść....
ciekawe swoja drogą czy ewentualne poniesione koszty pan właściciel zwraca....

aramis ja dzisiaj się przyglądałam mocno w okolicy czy czegoś nie ma innego do wynajęcia...ale nie ma...
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pon maja 07, 2012 20:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

A my tu gadu- gadu, a ja najważniejszego newsa nie napisałam :oops: .
W piątek, 11 maja, jest wielki dzień dla Michasi! :mrgreen:

vip

Post » Pon maja 07, 2012 20:07 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

TEN dzień? :ok:
Gosieńko, cały czas o Was myślę i myślę i tylko tyle mogę niestety...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 07, 2012 20:09 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:A my tu gadu- gadu, a ja najważniejszego newsa nie napisałam :oops: .
W piątek, 11 maja, jest wielki dzień dla Michasi! :mrgreen:

chlastanko???
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

[poprzednia][następna]