MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 11, 2012 16:30 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

no pewnie, ze nie zaszkodzi, a pomoc moze ;)
Tymczasem buziam pyszczek slodki :*:*:*:*:* i ide dalej poszukiwac kogos do wizyty przedadopcyjnej :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lip 11, 2012 20:18 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

To ja kciuki bardzo mocno potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 11, 2012 22:07 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfeusz dostał dziś antybiotyk i kontrast i kroplówkę bo nadal sie nie załatwił . Na temat nowego domku do którego ma jechać Mofreuszek wetka bardzo dobrze sie wypowiedziała :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lip 11, 2012 22:19 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Morfeusz dostał dziś antybiotyk i kontrast i kroplówkę bo nadal sie nie załatwił . Na temat nowego domku do którego ma jechać Mofreuszek wetka bardzo dobrze sie wypowiedziała :ok:

Powiem więcej, Pani Doktor powiedziała że ręczy za domek :ok:
Myślę więc że wizytę przed adopcyjną można sobie w tym przypadku darować :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lip 11, 2012 22:19 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

phantasmagori pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Morfeusz dostał dziś antybiotyk i kontrast i kroplówkę bo nadal sie nie załatwił . Na temat nowego domku do którego ma jechać Mofreuszek wetka bardzo dobrze sie wypowiedziała :ok:

:?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D
czyli? czyli? bo ja ciągle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 11, 2012 22:23 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Marzenia11 pisze:
phantasmagori pisze:

:?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :D
czyli? czyli? bo ja ciągle :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No myślę, że lepszej rekomendacji dostać nie można :D

Kciuków nie puszczamy dopóki Morfeuszek nie znajdzie się w swoim domku i nie zaaklimatyzuje w nim.

A Na razie trzymajmy kciuki za jego zdrówko, bo dalej niema kupy, choć brzusio miększy i mniej bolesny.
Przed przeprowadzką trzeba go ustabilizować zdrowotnie.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lip 12, 2012 6:50 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa, Morfis zatwardzenia z nerwow i radosci przed nowym domkiem dostal :)
Pamietasz? Teos mial to samo :)
Bedzie dobrze, musi byc, bo fajny domek sie zapowiada :1luvu:

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw lip 12, 2012 12:15 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Nowa_Sztno pisze:Justa, Morfis zatwardzenia z nerwow i radosci przed nowym domkiem dostal :)
Pamietasz? Teos mial to samo :)
Bedzie dobrze, musi byc, bo fajny domek sie zapowiada :1luvu:

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

a faktycznie, przypominam sobie, to samo bylo :D kto wie, moze masz racje :ok: historia lubi sie powtarzac :wink:

Kociara82

Post » Czw lip 12, 2012 12:24 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfeuszek zrobił rano wielkiego kupala o rozmiarach xxxxl :mrgreen: a pachnącego tak że by chyba trupa ożywiło :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 12, 2012 12:29 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:pachnącego tak że by chyba trupa ożywiło :mrgreen:

a sprawdz czy drzewa i inne rosliny w poblizu twojego miejsca zamieszkania jeszcze "zyja" czy ten "zapaszek" nie powalil ich skutecznie do tego stopnia, ze padly trupem :wink:

Kociara82

Post » Czw lip 12, 2012 13:24 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

To chyba czas pakować plecaczek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lip 12, 2012 20:20 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfi dziś dostał drugi antybiotyk , jutro trzeci i pakuje walizeczki i za tydzień w sobote się przeprowadza :ok: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 12, 2012 20:51 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Morfi dziś dostał drugi antybiotyk , jutro trzeci i pakuje walizeczki i za tydzień w sobote się przeprowadza :ok: :lol:

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a skąd domek wypatrzył Morfeuszka? :D pytam ze zwykłej ciekawości, czasami się zastanawiam jak człowiek i kot się odnajdują...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 12, 2012 21:02 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus

Morfeuszku, za sprawną przeprowadzkę i wszystkiego najlepszego w nowym domku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]