Nie ciągaj go na razie po lecznicach, niech się troszkę odpasie ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:A wracając do rzeczywistości - mój komórkowiec jest chudym miziakiem - to pewnie trzeba mu porobić testy?
Czy najpierw odkarmić i nie świrować?
To dorosły kot, wykastrowany facecik, ale za chudy na wakacyjne wyrzucenie.
emkamara pisze:Kamari, wysłałam Ci pw i maila - żeby Cię odciążyć mogę zawieźć Henia do Siedlec samochodem, to nie jest daleko. Daj znać proszę. Mogę wziąć mój transporter i tamten oddać na miejscu.
Pzodrawiam
Marta
kwinta pisze:emkamara pisze:Kamari, wysłałam Ci pw i maila - żeby Cię odciążyć mogę zawieźć Henia do Siedlec samochodem, to nie jest daleko. Daj znać proszę. Mogę wziąć mój transporter i tamten oddać na miejscu.
Pzodrawiam
Marta
To jest ogromna pomoc dla kamari, na pewno się bardzo ucieszy ...
Wielkie, wielkie dzięki emkamara
emkamara pisze:kwinta pisze:emkamara pisze:Kamari, wysłałam Ci pw i maila - żeby Cię odciążyć mogę zawieźć Henia do Siedlec samochodem, to nie jest daleko. Daj znać proszę. Mogę wziąć mój transporter i tamten oddać na miejscu.
Pzodrawiam
Marta
To jest ogromna pomoc dla kamari, na pewno się bardzo ucieszy ...
Wielkie, wielkie dzięki emkamara
Chyba że już wsiadła do pociągu. Nie mam jej komórki, nie zatrzymam...
kamari pisze:Fantastyczna sprawa z transportem Henia, Emkamara, jesteś kochanaNaprawdę nie wiem, jak ci dziękować.
emkamara pisze:kamari pisze:Fantastyczna sprawa z transportem Henia, Emkamara, jesteś kochanaNaprawdę nie wiem, jak ci dziękować.
To nic wielkiego. Zamiast zostać w pracy za długo, a potem dogorywać na kanapie i słuchać jak mojemu Jaśkowi bardzo się to nie podoba przejadę się trochę. Ja w sumie lubię takie niedalekie trasy... myśli zmieniają tory na chwilę. No i Henia poznam
Jestem umówiona z Anią w sklepie na 17tą i pojadę od razu do Siedlec.
Póki co jednak muszę trochę popracować
kamari pisze:Przepraszam, to takie chwilowe załamanie, nie powinno się zdażać, ale cóż...
Przywiozę jutro Henia z Warszawy, mam nadzieję, że uda się mu pomóc. Prosimy o kciuki![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 40 gości