Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Nie da się nie reagować. Ona to robi tak cudnieA poza tym, musi coś jeść przecież.
jaaana pisze:Pójdę, pójdę. Moja wetka darzy ją wyjątkową sympatią, pewnie pozdrowienia z wczasów niedługo będzie jej wysyłać.
anulka111 pisze:Rety jaka pracowita kolonistka Ci się trafiłaI jaka odwazna
zabers pisze:anulka111 pisze:Rety jaka pracowita kolonistka Ci się trafiłaI jaka odwazna
A w którym miejscu ona taka pracowita?
anulka111 pisze:zabers pisze:anulka111 pisze:Rety jaka pracowita kolonistka Ci się trafiłaI jaka odwazna
A w którym miejscu ona taka pracowita?
Poszła porzadkować szafę ,by ładnie wyszla na zdjeciach![]()
zabers pisze:mośku, zlikwidowałam szafy z opcją "można tam coś jeszcze wcisnąć pod sufitem". Nie ze względu na koty. Ze względu na TŻ-a, który z lubością wpychał tam różniaste kartony "na chwilę" (co wkurzało mnie niemożebnie, bo "chwila" trwała w nieskończoność).
moś pisze:zabers pisze:mośku, zlikwidowałam szafy z opcją "można tam coś jeszcze wcisnąć pod sufitem". Nie ze względu na koty. Ze względu na TŻ-a, który z lubością wpychał tam różniaste kartony "na chwilę" (co wkurzało mnie niemożebnie, bo "chwila" trwała w nieskończoność).
Taa, moja szafa jest chyba na etapie tej tymczasowosci. Stoja na niej: transporterki z miejscowkami sypialnianymi zarezerwowanymi, pudlo wielkie z torbami- moimi i duuuża walizkaAle dzidek i tak znalazl pas do marszu tylnego
zabers pisze:moś pisze:zabers pisze:mośku, zlikwidowałam szafy z opcją "można tam coś jeszcze wcisnąć pod sufitem". Nie ze względu na koty. Ze względu na TŻ-a, który z lubością wpychał tam różniaste kartony "na chwilę" (co wkurzało mnie niemożebnie, bo "chwila" trwała w nieskończoność).
Taa, moja szafa jest chyba na etapie tej tymczasowosci. Stoja na niej: transporterki z miejscowkami sypialnianymi zarezerwowanymi, pudlo wielkie z torbami- moimi i duuuża walizkaAle dzidek i tak znalazl pas do marszu tylnego
Nienawidzę zawalonych szaf. Szlag mnie jaśnisty trafia. Wszystko na wierzchu i wszystko "na chwilę". Nie. Zdecydowanie nie i dlatego zdradziecko odcięłam TŻ-owi tę "furtkę".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1377 gości