Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2011 19:53 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

najszczesliwsza pisze:Ja go czesałam taką śmieszną gumową jakby szczotką zakładaną na rękę i czesanie - głaskanie.
CoolCaty przepraszam, że tak tu, ale może akurat przeczytasz... po jakim czasie od aplikacji frocośtam tego psikanego na całego kota można kota wykąpać? I, czy to możliwe, że wokół kota leżą pchły?

48 godzin po użyciu preparatu. Normalne, że leżą pchle trupki.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob sie 06, 2011 19:54 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

CoolCaty pisze:
najszczesliwsza pisze:Ja go czesałam taką śmieszną gumową jakby szczotką zakładaną na rękę i czesanie - głaskanie.
CoolCaty przepraszam, że tak tu, ale może akurat przeczytasz... po jakim czasie od aplikacji frocośtam tego psikanego na całego kota można kota wykąpać? I, czy to możliwe, że wokół kota leżą pchły?

48 godzin po użyciu preparatu. Normalne, że leżą pchle trupki.

Dzięki, zapraszam do Astki na wątek... viewtopic.php?f=1&t=131404
najszczesliwsza

Post » Sob sie 06, 2011 20:53 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

CoolCaty pisze:A Henio to ma telewizor :mrgreen:
W dużym boksie zamieszkała mama z szóstką trzytygodniowych kociaków. Henio siada przed klatką i gapi się, gapi i gapi. Jak przychodzę to spogląda na mnie z miną wyrażającą: :?: :?: :?: i dalej gapi się, gapi i gapi.
Nasz Heniutek odkrył nowość - czesanie. Jest to czynność baaardzo pożądana i wielce satysfakcjonująca. Wychamrałam już z niego chyba z reklamówkę kłaków - a jaki piękny się zrobił fiu fiu.

He he
To go chyba w poniedziałek odwiedzić muszę, jak on jeszcze piękniejszy niż był :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sie 07, 2011 9:05 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

Apel do wszystkich, ruszamy pełną parą z ogłaszaniem Heniusia, musi szybko znaleźć domek, najlepiej byłoby, gdyby prosto od CoolCaty trafił do DS..

Naj naj naj lepiej byłby by został u CoolCaty, ale to nie realne, wiem :(

Oczywiście oferta Kamari :1luvu: z DT dla Henia nadal aktualna, nic się nie zmieniło w tej kwestii.
najszczesliwsza

Post » Nie sie 07, 2011 10:59 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

Agata, zmień może tytuł wątku i daj w pierwszym poscie zdjęcia Henia, te od CoolCaty :ok:
No i najświeższe informacje o stanie zdrowia.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie sie 07, 2011 11:00 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

najszczesliwsza pisze:Naj naj naj lepiej byłby by został u CoolCaty, ale to nie realne, wiem :(

W lecznicy? 8O
Nie, wcale by nie bylo dla tego kotka dobrze, on musi mieć swój dom i swojego człowieka.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie sie 07, 2011 11:05 Re: HENRYK SIĘ WCZASUJE U COOLCATY, W ŚRODĘ USG

casica pisze:
najszczesliwsza pisze:Naj naj naj lepiej byłby by został u CoolCaty, ale to nie realne, wiem :(

W lecznicy? 8O
Nie, wcale by nie bylo dla tego kotka dobrze, on musi mieć swój dom i swojego człowieka.

casica to tylko tak, bo dużo lepiej wygląda niż u mnie nękany przez moje footra...
Przecież wiem...

Kamari zaraz zaraz, masz rację już edytuję...
Tylko jaki dać tytuł?
najszczesliwsza

Post » Nie sie 07, 2011 15:56 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

ze zdjęć na 1 stronie widać że jest słodki i cholernie kontaktowy :D
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie sie 07, 2011 21:40 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

W ogłoszeniach pomogę - pamiętajcie, że pisałam o tym :D
Zdjęcia mam, ściągnęłam te ostatnie - Heniutek śliczny. :1luvu:
Pytanie o:
1. tekst ogłoszenia
2. namiary kontaktowe

I jedziemy z reklamą Heniulka :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Nie sie 07, 2011 22:53 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

joshua_ada pisze:W ogłoszeniach pomogę - pamiętajcie, że pisałam o tym :D
Zdjęcia mam, ściągnęłam te ostatnie - Heniutek śliczny. :1luvu:
Pytanie o:
1. tekst ogłoszenia
2. namiary kontaktowe

I jedziemy z reklamą Heniulka :ok:

Ja nie wiem do kogo podać namiary, może... może casica? :oops: Może być i do mnie, ale... ale ja nie jestem w 100% na bieżąco... :oops:
najszczesliwsza

Post » Nie sie 07, 2011 22:56 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Namiary mogą być na mnie. Chciałabym, szczerze mówiąc, mieć kontrolę nad tym, do jakiego domu trafi Henio :1luvu:

casica

Post » Nie sie 07, 2011 22:58 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

casica pisze:Namiary mogą być na mnie. Chciałabym, szczerze mówiąc, mieć kontrolę nad tym, do jakiego domu trafi Henio :1luvu:

Casica :1luvu: mam do Ciebie pełne zaufanie, ale chcę być na bieżąco też, nadal, najbardziej jak tylko jestem w stanie...
I bardzo nie chcę by było to odebrane jako zrzucenie odpowiedzialności, albo coś...
najszczesliwsza

Post » Nie sie 07, 2011 23:06 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Nie martw się, będziesz na bieżąco :)

casica

Post » Pon sie 08, 2011 12:32 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

casica pisze:Namiary mogą być na mnie. Chciałabym, szczerze mówiąc, mieć kontrolę nad tym, do jakiego domu trafi Henio :1luvu:

Zdecydowanie powinnaś mieć.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon sie 08, 2011 14:45 Re: HENRYK Z PNN W LECZNICY COOLCATY SZUKA PILNIE DS POKOCHAJ GO

Heniuś ma zrobione fb?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]