3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 19:38 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Nie kuś, w mordkę, bo przybędę :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Sob kwi 07, 2012 19:52 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Marcelibu pisze:Będę. Jak Bóg na niebie, że będę!!!!! :lol: :ok:

boga w to nie mieszaj :)

[quote=AYO"]Nie kuś, w mordkę, bo przybędę :twisted:[/quote]

no to weź się poddaj pokusie i przybądź :D

dwie sztuki upchnę w domu. Co prawda jedna na kanapie a druga na tzw. psim łóżku czyli składanym w fotel materacu - ale luz, spałam na tym i jest super. Albo jeszcze inaczej - powiedzcie kiedy, to ja wyślę Wieśka do siostry i będziemy mieć całe 40 m kw dla siebie : mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Sob kwi 07, 2012 19:56 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

ja też kcem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dawnośmy się nie widziały :)
byle nie pomiędzy 12 a 27 maja, bom nie w Polsze ;)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 07, 2012 20:02 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Georg-inia pisze:
Marcelibu pisze:Będę. Jak Bóg na niebie, że będę!!!!! :lol: :ok:

boga w to nie mieszaj :)

AYO pisze:Nie kuś, w mordkę, bo przybędę :twisted:

no to weź się poddaj pokusie i przybądź :D

dwie sztuki upchnę w domu. Co prawda jedna na kanapie a druga na tzw. psim łóżku czyli składanym w fotel materacu - ale luz, spałam na tym i jest super. Albo jeszcze inaczej - powiedzcie kiedy, to ja wyślę Wieśka do siostry i będziemy mieć całe 40 m kw dla siebie : mrgreen:

Inguś - ja u Ciebie to nawet na gołej podłodze... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob kwi 07, 2012 20:02 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Spox - mogę na karimacie, z psem pod głową.
Ojjjj. nie kuś - tak bardzo chciałabym Cię poznać i połazić po Łodzi :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 20:03 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

AYO pisze:Spox - mogę na karimacie, z psem pod głową.
Ojjjj. nie kuś - tak bardzo chciałabym Cię poznać i połazić po Łodzi :1luvu:

Inga teraz na wsi mieszka... Do Łodzi to hooooooooooooooooooooo!!!! i jeszcze dalej :twisted: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob kwi 07, 2012 20:07 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Wiem.
Mnie wystarczy dowieźć do miasta i odebrać o określonej porze 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 20:15 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

magdaradek pisze:ja też kcem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: dawnośmy się nie widziały :)
byle nie pomiędzy 12 a 27 maja, bom nie w Polsze ;)

Madzia, ale o co chodzi? termin zlotu czarownic został prawie określony. A poza tym też masz komfort przybycia i odjechania kiedy chcesz. No chyba, że przyjedziecie razem z Piotrkiem na popijawę - się wymyśli spanko :D

dziewczynki, bez przesady, na wsi.. nie na wsi ino w "dzielnicy willowej" :roll: autobus jeździ, co pół godziny co prawda, ale jeździ. Dużo innych autobusów jeździ, ale trzeba dotuptać półtora kilometra.

A poza tym bez przesady - albo sobie potuptamy (bo nie mam ochoty rezygnować z piwa) albo się znajdzie jaką podwózkę :D

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 20:18 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Georg-inia pisze:
dziewczynki, bez przesady, na wsi.. nie na wsi ino w "dzielnicy willowej" :roll: autobus jeździ, co pół godziny co prawda, ale jeździ. Dużo innych autobusów jeździ, ale trzeba dotuptać półtora kilometra.

A poza tym bez przesady - albo sobie potuptamy (bo nie mam ochoty rezygnować z piwa) albo się znajdzie jaką podwózkę :D

Eee, to dam radę! :ok:

Marcelibu

Post » Sob kwi 07, 2012 20:33 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

termin ustalony? 8O
ja nic nie wiem, ale to pewnie dlatego, że z doskoku śledzę miau...
to kiedy?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob kwi 07, 2012 20:41 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

no to czekam na konkrety! bo ja też muszę sobie poukładać :) fajnie było jakbyście zjechały razem - byłoby weselej, ale nie wiem, czy Wy się lubicie czy wręcz przeciwnie? :oops: tak się pytam, żeby nie było histerii :roll:P

Magda, Ty możesz codziennie :D a jak dziewczyny przyjadą - na pewno dam znać wcześniej i wszyscy zdążą dokupić browara ;)

Georg-inia

Post » Sob kwi 07, 2012 20:49 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Mogę w majowy weckend, nie wiem jak reszta. Nie zostawię Behemota na dłużej niż 48 godzin. Nic nie mam do nikogo z tej grupy, a wręcz przeciwnie 8)
Czy mam zamarynować łososia? Jest absolutnie genialny 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 20:51 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

AYO pisze:Mogę w majowy weckend, nie wiem jak reszta. Nie zostawię Behemota na dłużej niż 48 godzin. Nic nie mam do nikogo z tej grupy, a wręcz przeciwnie 8)

I ja takoż. Ale może ktoś "ma vice-versa"?
AYO pisze:Czy mam zamarynować łososia? Jest absolutnie genialny 8)

Absolutnie. TAK. Dużo i szybko! 8)

Marcelibu

Post » Sob kwi 07, 2012 21:00 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

Tylko tak....
Jestem stara, mam dychawicę, fest nadbagaż i palę machorkę, nie nadaję się na długie spacery :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Sob kwi 07, 2012 21:22 Re: 3xG + R-vol.IV. Misiek - dt. Czemu nie urodziłam się dam

AYO pisze:Tylko tak....
Jestem stara, mam dychawicę, fest nadbagaż i palę machorkę, nie nadaję się na długie spacery :roll:

stare jesteśmy wszystkie. I mamy zmarszczki. :D spacery odpadają, bo jestem za gruba i za leniwa, no chyba że z psem (psami?) do bunkrów - jakies 3,5 minuty spacerkiem. Albo do autobusu - przez las, ale ścieżka jest. No i palę. Jak smok.

Georg-inia

[poprzednia][następna]