Morfeuszu władza to właśnie takie coś że nie musisz nic robić - niech inni robią za Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:ha ha
Morfeuszu władza to właśnie takie coś że nie musisz nic robić - niech inni robią za Ciebie
Mary_Poole pisze:Prezydencie Morf, zasial zem gdzies mojom pileczke
Komandos
dagmara-olga pisze:jestem. kurna no nie wiem, co z tom władzą mam robić. żeby ona byla takim plastikowym kółkiem, co na nie poluję - no to bym wiedział. Albo żeby była Kefirem. To bym też wiedział, co z niom robić. Stłukłbym ją.
A jakby była maślanką, to bym ją zjadł.
Albo kuwetą. heheheh
A tak za cholere nie wiem. Z Kefirem pogadam.
dagmara-olga pisze:WŁADZA - (socjologia) stosunek społeczny między dwiema jednostkami, między jednostką a grupą lub między dwiema grupami, polegający na tym, że jedna ze stron może w sposób trwały i uprawniony zmuszać drugą ze stron do określonego postępowania i posiada środki zapewniające jej kontrolę tego postępowania.
Morfeusz będzie więc w sposób trwały i uprawniony zmuszać Dużą do otwierania drzwi na korytarz a kontrolować wykonanie tegoż będzie poprzez dzikie wrzaski i kąsanie.
CZY TAKIEJ WŁADZY CHCECIE BRACIA KOTOWIE?
Kefir
dagmara-olga pisze:CZY TAKIEJ WŁADZY CHCECIE BRACIA KOTOWIE?
Kefir
dagmara-olga pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=127615&start=0
jak kto nie ma markowych gaci a by chciał mieć to se niech kupi. No.
Tylko musisz mieć podobny tyłek jak moja Duża i wzrost taki też.
Aha - to dla Broszki na bazarku jest.
dagmara-olga pisze:
WŁADZA - (socjologia) stosunek społeczny między dwiema jednostkami, między jednostką a grupą lub między dwiema grupami, polegający na tym, że jedna ze stron może w sposób trwały i uprawniony zmuszać drugą ze stron do określonego postępowania i posiada środki zapewniające jej kontrolę tego postępowania.
Morfeusz będzie więc w sposób trwały i uprawniony zmuszać Dużą do otwierania drzwi na korytarz a kontrolować wykonanie tegoż będzie poprzez dzikie wrzaski i kąsanie.
CZY TAKIEJ WŁADZY CHCECIE BRACIA KOTOWIE?
Kefir
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości