Rozliczenie bazarków za czerwiec chciałam zrobić. I podziękować serdecznie za bazarki i wpłaty mahob, katebush, taizu, dagmarze-oldze, amyszce, Justynie8585 i pucce69. Bardzo też dziękuję osobom, które licytują w bazarkach dla mnie i kupują w moich, przy czym niejednokrotnie wpłacają więcej niż zostało ustalone. Bardzo Wam serdecznie dziękuję!

Pomoc to znacząca dla mnie, szczególnie, że w czerwcu na tymczas przybyło mi aż 6 kotów (Niuniuś, Amelka z trójką dzieci i Pelasia). Cały czas też na dom czekają moje kochane chorowitki wykarmione butlą, ukochane Elfik, Aldonka i Pucuś.
Wpłaty:
30 zł - mahob dla tymczasów
40 zł - Agneska (mój bazarek)
45 zł + 4 zł - mroczka (bazarek dagmary-olgi)
50 zł - Anulka111 (za grafikę Amyszki)
60 zł - Beliowen (mój bazarek)
80 zł - mamut (bazarek amyszki)
81 zł - Czarna_Nutka (bazarek Justyny8585)
40 zł - Anulka 111 (bazarek amyszki)
25 zł - myszeńka@ (licytacja na opak pucki69)
Razem: 455 zł
Wydałam:
30 zł - badania nerkowe Tanitki
80 zł - test Elfika na białaczkę i Fiv
55 zł - szczepienie Elfika
10 zł - lek na biegunkę (Nifuroksazyd) dla Amelki
280 zł - suche i mokre jedzonko dla malców i Amelki oraz żwirek
Chciałam też serdecznie podziękować Katebush za objęcie Niuniusia opieką wirtualną i paczkę z jedzonkiem i zabawkami dla niego, oraz wpłatę 30 zł, a także taizu za wpłatę 100 zł dla Niunia.
Część wpłaty taizu dołożyłam do zapłaty za pobyt w klinice (badania krwi - pełna morfologia i biochemia, narkoza do rtg, rtg, badania moczu), za który rachunek był wysoki, bo 230 zł, a za część kupiłam mu ulubione puszeczki animondy. Wpłatę katebush przeznaczyłam na jedzonko dla niego.
Wraz z Niuniem i resztą tymczasów wielkie dzięki!