DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 31, 2010 18:09 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Nie zamierzam żywić go wędliną, która kosztuje 60 zeta za kilogram. Pasztetowej mu jutro kupię :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon maja 31, 2010 18:38 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Jak widać na załączonym obrazku smutki ustąpiły miejsca ciągotom :wink: , kolejna zmiana na lepsze :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 31, 2010 18:40 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Wielbłądzio pisze:Nie zamierzam żywić go wędliną, która kosztuje 60 zeta za kilogram. Pasztetowej mu jutro kupię :twisted:

Sama se jedz pasztetową... :mrgreen: i te pe...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon maja 31, 2010 18:41 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

E tam. Do dooopy jest :(
To tylko Monia kazała mi zmienić tytuł, a ja jestem grzeczna dziewczynka, więc zmieniłam :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 01, 2010 10:40 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Dzisiaj mam tyle roboty, że nie da rady siedzieć na forum :roll: :twisted:

Dzień dobry wszystkim :)

Wielbłądzio

Post » Wto cze 01, 2010 10:42 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Brydzien :)
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto cze 01, 2010 17:25 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

W pracy roboty od pioruna, jutrzejszy dzień zapowiada się równie koszmarnie :roll: A potem po Bożym Ciele i weekendzie wzięłam sobie trzy dni wolnego, także po powrocie będzie jeszcze gorzej :strach: , zastanę biurko tak zawalone papierami, że mogę go nie poznać :roll:

Koty umówione na odkamienianie zębów na najbliższy poniedziałek i wtorek rano. Tak naprawdę, powinnam to zafundować całej szóstce, która zęby w ogóle posiada (Norysia, Bidzia i Buśka mają tylko kły, reszta powyrywana), ale niestety, Duńki nie podejmuję się złapać, a za Tadźkę nie podejmuję się wstydzić w lecznicy :twisted: Także zabieram po dwa każdego dnia: Ropuszka, Maćka, Plusza i Juliana.
A jeszcze wcześniej, w piątek czwartego, planuję jechać z oboma Królewnami na kontrolne badania krwi.
Obym dała radę i znów ich nie zawiodła...

Wielbłądzio

Post » Wto cze 01, 2010 17:27 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

dasz radę, na pewno :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto cze 01, 2010 18:24 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

charm pisze:dasz radę, na pewno :ok:

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Wto cze 01, 2010 21:10 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Na pewno dasz rade :ok:

I odpocznij sobie, nie myśl co będzie gdy wrócisz do pracy. Robota nie zając ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro cze 02, 2010 13:08 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Jest tak duszno, że zaraz padnę :roll:

Od rana dopiero teraz zrobiłam sobie chwilę przerwy, uff...

Wielbłądzio

Post » Śro cze 02, 2010 17:12 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Tydzień wolnego... Boję się... Już czuję, że ogarnia mnie to parszywe coś: ten smutek, przygnębienie, bezradność :( Oby nie skończyło się tym, że znów zaniedbam koty :(

Wielbłądzio

Post » Śro cze 02, 2010 17:27 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Mimo wszystko miłego bardzo długiego weekendu w Drańskim i nie tylko gronie :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Czw cze 03, 2010 12:59 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Smutno...

Wstałam, odkurzyłam (nie mylić z posprzątaniem: na nie na razie nie mam siły, a bardzo szkoda :roll: :oops: ), wymiziałam wszystko, co nawinęło mi się pod ręce... i znów mam ochotę iść spać, co zaraz pewnie uczynię :( Nie żeby mi się chciało, wręcz przeciwnie, przespałam już przecież ponad 12 godzin... - tylko znów ten cholerny smutek przytłacza tak jakoś ponad siły - tak, że najbardziej na świecie chce się uciec od WSZYSTKICH myśli :( ...

Busiaczka wygląda żałośnie. Oprócz tego, że jest od spodu (i trochę też z boku) cała łysa, zrobiło jej się jeszcze coś z lewym okiem: jest podpuchnięte i łzawi :( No nic, jutro wybieramy się na tę krew, to i oko przy okazji weci zobaczą :roll:
Nie wiem, co jej jest, wygląda jakby nikła w oczach :crying: Niby je (gdybym sama nie widywała - nie uwierzyłabym: chuda jest jak nieszczęście :( ), bawi się, jest namolna do bólu tak samo jak zwykle... Ale wygląda źle :(

Z wieści pozostałych: najbliższy pasztet zostanie przyrządzony z Maćka :twisted:
W szalonym pędzie pod sufit (nauczył się bestia z rozbiegu wskakiwać na szafkę w łazience) strącił na podłogę moją wielką wypchaną kosmetyczkę. Nie oszacowałam jeszcze wszystkich strat, ale wiem już, że jedną z ofiar padły moje ulubione cienie w trzech odcieniach fioletu :( Połamało się wieczko paletki i cała zawartość rozbiła się w pył :( A takie były ładne i mięciutkie :(

Wielbłądzio

Post » Czw cze 03, 2010 13:07 Re: Co Dranie to Dranie. Jakoś ciągniemy...

Przy kociastych jak to przy kociastych ale przy Draniach jakieś straty zawsze muszą być 8) , u nas wczoraj wieczorem nakrapiana zlała sie do łóżka a dziś ukrywa sie gdzieś po kątach , nawet nie zrobiła mi rannej pobudki :roll: .
Trzymaj się Wielbłądziu , wygłaskaj Drańskie futerka w moim imieniu 8) :wink:

bubor

[poprzednia][następna]