O Evanka
A ja sobie tak spaceruję po kotach i nagle zaskoczenie, mój wątek ktoś odwiedził
No kurde mi to już nawet wstyd się wstydzić, że fotek nie dałam, że film nie nagrany, i nic nie piszę.
Obiecuję poprawę
Na razie napiszę tyle, że moje koty zamiast spać w swoich pięknych spankach to sobie znajdują miejsce na dekoderze, w szafce biurka, na szafie w przedpokoju. A ja jak ta wariatka chodzę po mieszkaniu i im w tych miejscach kocyki rozkładam
A i jeszcze chciałam zauważyć, że minęło 7 lat jak jestem na miau, czyli Tosia ma lat 9. Bo to ona była główną przyczyną rejestracji na tym forum. Pomyśleć, że szukałam jej domu, chociaż teraz się już mogę przyznać, ja jej tak szukałam mając nadzieję, że i tak u nas wyląduje
Evanka specjalnie dla Ciebie będę syna dziennie gonić i pokazywać kamerę. Tylko, że te moje koty jakieś nieruchliwe i śpią całymi dniami, no może oprócz Luny (najmłodszej) ta to taka pchełka jest, nawet jak człowiek chce ja pogłaskać to ona zaczyna biegać po mieszkaniu, skakać czyli jednym słowem dostaje głupawki.
No to tyle na razie.