jak się czują dziewczynki 3 dni po sterylce i jak przebiega leczenie świerzbu? widać już koniec? a oczko i pupa Pati-jak teraz to wszystko wygląda? są postępy?
świerzb już na finiszu, pupka troche lepiej, oczko trzeba jeszcze poleczyć (będe pytac o inny lek może??) bo nadal sie pojawiają ropki. Dziewczynki sie zrobiły bardziej miłe dla siebie, częściej razem zasypiają pod kołderką, mniej sie podgryzają, mają apetyt, Pati zrobiła sie jeszcze bardziej "przytulańska" choć wydawało sie to niemożliwe.....
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam
przegapiłam tak wielkie wydarzenie jak sterylka ale bardzo się cieszę że jest ok...gdybym nie zapomniała na żywo bym zobaczyła obie seksowne dziewuszki i moją pupilkę , biały płateczek piękny zapomniałam
Mietek ma 40 stopni gorączki byliśmy u weta, dostał kroplówkę i leki i no-spę, i muszę mu parafinę podac bo kuweta czysta jest..... martwię się.... co mu jest??
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy.Jerzy Pilch wyprzedaż szafy, zapraszam