Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 12, 2009 10:36

No nie wiem jak to sie stało :? :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 12, 2009 10:38

kropkaXL pisze:No nie wiem jak to sie stało :? :(

Już się poprawiłam :lol: i dodałam :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro sie 12, 2009 10:40

Miło nam!!!! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 10:44

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej forumowej rocznicy :dance: :balony: :dance2: :torte: :1luvu:
Wielka to dla nas radosc, ze sie Kasiulu pojawilas na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 12, 2009 10:45

Kasiu, wiem że lubisz filmiki 8) właśnie wgrywam Guciowy :lol: specjalnie dla Ciebie :lol:

Cameo

Post » Śro sie 12, 2009 10:56

Kami-dzięki!!!!!!!!!!
Asieńko-odkąd tu jestem ,moje życie zmieniło sie bardzo!-biegiem lece do komputera po powrocie z pracy,na siłę odrywam sie od niego,bo pora spac,poznałam tyyylu wspaniałych ludzi :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Pomaganie zwierzętom to moje powołanie ,pasja i cel,dopiero tu dowiedziałam się o wielu problemach,tragediach jakie moga sie przydarzyć naszym milusińskim,tu dowiedziałam się,że można pomóc na odległość innym,że można taką pomoc samemu uzyskac!
Dzieki forum,dzieki Wam kochane-wyadoptowałam trzy kotki-losy dwóch sa mi znane i ciesze się,że takie wspaniałe domki im sie trafiły,los Jokerka niestety nie jest mi znany i martwie się co sie z nim stałao-Weronika-gemma obiecała Kasi Kaprys,że sie ze mną skontaktuje-ale niestety-nie dotrzymała słowa po raz kolejny!Być może zagląda na forum i czyta,ale ukrywanie prawdy nie jest w porządku-mam chyba prawo wiedzieć co sie stało z kotkiem,którego powierzyłam jej opiece.
Weroniko-dlaczego milczysz-dobrze Ci z tym?-bardzo,bardzo jest mi przykro-tym bardziej,że nic nie wskazywało na takie zachowanie!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 10:57

Kasiu, Wszystkiego Najlepszego! :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro sie 12, 2009 11:00

Kasiu, ja mam wielka nadzieje, z Jokerkiem wszystko jest dobrze, a Weronika milczy z innych powodow... Oby sie wkrotce odezwala, bo najgorsza jest niepewnosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sie 12, 2009 11:03

Napisałam PW do gemmy, mam nadzieję że odpisze :!:

Cameo

Post » Śro sie 12, 2009 11:04

Aniu-dziękuję!!!
Asiu-Weronika milczy już baaardzo długo,nie odbierała telefonów,nie odpisywała na sms-y-na moja prośbę Kasia Kaprys odwiedziła ja pod wskazanym adresem-Weronika powiedziała,że z Jokerkiem wszystko OK,ale nic poza tym,żadnych konkretów,no i obiecała,że sie ze mną skontaktuje-nic z tego -milczy dalej.Boję sie ,że z Jokerkiem stało sie coś złego,że uciekł,kub nie żyje :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 11:04

Kasiu kolejnych 100 rocznic :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja też rok temu się zalogowałam. Eh jak ten czas szybciutko ucieka
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sie 12, 2009 11:06

Kamilko-wątpię-skoro nie odpisuje na sms-y,nie odbiera telefonów,to i PW nie odbierze,bo pewnie dobrze wie,że chodzi o Jokerka!
Ale dziękuje Ci bardzo za chęć pomocy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 11:08

I tez pamietałas o rocznicy?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro sie 12, 2009 11:28

kropkaXL pisze:Dziewczyny-dopiero jakąś godzine temu wstałam-całą noc nie spałam z nerwów,czytałam książkę i patrzyłam na Ptysia,który nie mógł sobie miejsca znaleźć,w nocy Pynia nasikała na papier,na którym tak Ptyś lubił leżec i jeszcze musiałam podłoge ścierac :evil: -ale tak jest zawsze,jak coś na podłodze leży-taka jest własnie Pyniusia-słoki pysio,Lady Leja!!!!
Zdjecia wagi zaraz zrobię,co prawda już ją potraktowałam fosolem,więc i tak widok lepszy niż poczatkowy.
Dziewczyny-ja na imprezach typu jarmark staroci nie kupuje-wszystko jest bardzo drogie!-mam porównanie cenowe-tego samego dnia,kiedy na Olimpii w Warszawie kupiłam te wagę i zapłaciłam za nią 50 zł-na Kole identyczną wagą ,w identycznym stanie,tylko 5 kilowa(moja jest 10-cio)-widziałam za 120 zł!!!!!!!
Asiu-ja bym takich ludzi skazała na taki sam los,jaki oni fundują swoim zwierzetom i bliskim-mam nadzieję,że dzieci tego pana -tak samo go potraktują jak on będzie stary!!!!!
Ptyś nadal osowiały,ale łapka po tych kilkunastu godzinach "nielizania" zdecydowanie lepiej wygląda,wysikał sie wieczorem,więc już jestem spokojniejsza,a rano nie wiem,może jak spałam też-w kuwecie urobek był,ale nie stwierdzę ,które to wyprodukowało-w końcu są cztery koty,a Ptyś,który zawsze sika po przekątnej-wczoraj z abażurem nasikał z boku,a nie w rogu,więc tym bardziej identyfikacja utrudniona.

Dziewczyny własnie dzisiaj mija rok,jak zalogowałam sie na Miau!

I TO DZIĘKI KOMU? :) :) :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Śro sie 12, 2009 11:41

łomatko, to co ja tu robię? nestorka miau jestem w porównaniu z Wami :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]