Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Śro paź 14, 2009 17:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

:roll:

Hmm, jej imię zdaje się sugerować, że pochodzi z Twojego AWF-u... Bo już chciałam zapytać, czy przypadkiem nie z tych samych regionów co Plunio i bracia B. :?
Pluszaka (ze standardowo półotwartym pyszczkiem i wysuniętym jęzorem :roll: ) właśnie mam na kolanach. Gdyby umiał myśleć i kojarzyć, zapewne przesłałby Ci pozdrowienia :wink:

Nawiasem mówiąc, ja jakiegoś jak dotąd niezidentyfikowanego gąbkojada (a może nawet kilka...?) też mam. Jego łupem padały już kilkakrotnie moje gąbki kąpielowe (kradzione z półki przy wannie), jak również gąbkozmywaki i gąbkościerki ze zlewu :twisted: Całe szczęście, że aby spożyć taką czy inną gąbkę, durny kot musi ją najpierw (w przeciwieństwie do gumki)dokładnie pogryźć - znacznie zmniejsza to ryzyko nieszczęscia :roll: ...
Głównymi podejrzanymi są: Duńka (raz już przeze mnie złapana na próbie kradzieży gąbki do naczyń), Pluś oczywiście i Obamka.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 14, 2009 17:25 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

skaskaNH pisze:Mój Maciek się kwalifikuje do klubu :roll:
Co prawda nie skonsumował nigdy do końca żadnej gumki, ale kilka prób już udaremniłam, m.in. kiedy podstępnie próbował mi wyciągnąć frotkę z kosmetyczki :twisted:
Ma natomiast na swoim koncie wygrzebanie ze śmieci sznurka, skonsumowanie go,a w konsekwencji przytkanie się i nabawienie niestrawności. Wisiała już nad nim groźba rozcinania przez weta, na szczęscie sznurek raczył wyjść tzw. drogą naturalną :roll:

Dopisuję :roll:

Nunek dla gumek też jest w stanie wedrzeć się wszędzie, otworzyć wszelkie zamknięcia i zhańbić swoją nienaganną krowią reputację paskudną kradzieżą :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro paź 14, 2009 17:28 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Przespać tę jesień...

jopop pisze:gumkojada na szczęście nie mam.

mam gąbkojada - Sprintkę.

gąbkojad dziś przebił chyba debilizmem Chlory i Piotrusia. Niosłam świeżo zrobioną, gorącą kawę. Kot wskoczył na szafkę w przedpokoju i gdy ją mijałam - skoczył mi na szyję i uwiesił się na niej łapkami.

Efekt: poparzony kot, poparzona ja, zaświniony przedpokój.

oraz ucieszona po drugiej stronie słuchawki: ja :mrgreen: :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro paź 14, 2009 18:39 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Przespać tę jesień...

Wielbłądzio pisze:
Aleba pisze:
Wielbłądzio pisze:Zostałam też poczęstowana przepysznym wysokoprocentowym trunkiem

Czy to był mniodek? 8)

Zgadza się :D Py-cho-ta 8)

Ha ha, to ja wiem 8)
I nawet wiem kto ten mniodek tam dostarczył 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro paź 14, 2009 18:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Ja też wiem :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 14, 2009 18:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

:mrgreen:
W moich kręgach trunek ten czule określa się mianem "sukinsyna" ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro paź 14, 2009 19:07 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Moje na razie (tfu, tfu, tfu) żadnej gumki nie zjadły. Ale jak widzą jakąś, to są nią wybitnie zainteresowane :roll: Nie wiem w ogóle skąd się te gumki biorą, bo każdą jedną chowam do szuflady natychmiast. Gąbki raczej rozdrabniają niż jedzą (na szczęście).
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro paź 14, 2009 19:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

genowefa pisze:Moje na razie (tfu, tfu, tfu) żadnej gumki nie zjadły. Ale jak widzą jakąś, to są nią wybitnie zainteresowane :roll: Nie wiem w ogóle skąd się te gumki biorą, bo każdą jedną chowam do szuflady natychmiast. Gąbki raczej rozdrabniają niż jedzą (na szczęście).

U mnie też chyba raczej tylko szatkują, niemniej jednak bywa to uciążliwe :twisted: (kiedy np. któryś debil wywlecze ze zlewu gąbkę brudną od tłuszczu i przed rozszarpaniem przeciągnie ją po świeżo zmytej podłodze :twisted: )

Wielbłądzio

Post » Śro paź 14, 2009 19:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:U mnie też chyba raczej tylko szatkują, niemniej jednak bywa to uciążliwe :twisted: (kiedy np. któryś debil wywlecze ze zlewu gąbkę brudną od tłuszczu i przed rozszarpaniem przeciągnie ją po świeżo zmytej podłodze :twisted: )

bo się tłustych gąbek nie zostawia :twisted:
u mnie Mycha kradnie korek od zlewu :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro paź 14, 2009 19:27 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Sprintce napisałam taki tekst do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item780404245_kot ... zabaw.html

chyba to o wszystkim świadczy...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 14, 2009 19:35 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

jopop pisze:Sprintce napisałam taki tekst do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item780404245_kot ... zabaw.html

Nie jestem pewna, czy chciałabym adoptować takiego kotka :twisted:

Ale jest naprawdę śliczna, w typie mojej Dziczyzny :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 14, 2009 19:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:
jopop pisze:Sprintce napisałam taki tekst do ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item780404245_kot ... zabaw.html

a mnie sie podoba :oops: aż bym ją adoptowała gdybym mogła :oops:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro paź 14, 2009 19:53 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

liczę na to, że ogłoszenie wywoła podobny skutek jak niegdyś słynny Dwupak Debili :twisted:

zresztą podobna jest do nich :wink:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 14, 2009 20:13 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

jopop pisze:liczę na to, że ogłoszenie wywoła podobny skutek jak niegdyś słynny Dwupak Debili :twisted:

zresztą podobna jest do nich :wink:

Ano podobna.
Tylko mój Plunio ze swoimi paluszkami jest debilem całkowicie wyjątkowym i niepowtarzalnym :mrgreen: :1luvu:

Idę spać. Smętnie mi znowu :(

Wielbłądzio

Post » Śro paź 14, 2009 20:28 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

alus1 pisze:
Wielbłądzio pisze:

a mnie sie podoba :oops: aż bym ją adoptowała gdybym mogła :oops:

a ja mam już taką jedną i mi WYSTARCZY :twisted: :strach:

co gorsza, sama ją sobie świadomie wybrałam i ukochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]