Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Wiesz... Mnie kosmetyka jest doskonale obca. Cieszę się że choć nie próbuję smarować pyszcza pastą do butów... Ale to chyba tylko dlatego że jest napisane na niej "do butów".
kalair pisze:kinga w. pisze:Wiesz... Mnie kosmetyka jest doskonale obca. Cieszę się że choć nie próbuję smarować pyszcza pastą do butów... Ale to chyba tylko dlatego że jest napisane na niej "do butów".
To dobrze, że butem się nie czujesz!![]()
![]()
Ja się kosmetyką nie interesuję zanadto..

kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Wiesz... Mnie kosmetyka jest doskonale obca. Cieszę się że choć nie próbuję smarować pyszcza pastą do butów... Ale to chyba tylko dlatego że jest napisane na niej "do butów".
To dobrze, że butem się nie czujesz!![]()
![]()
Ja się kosmetyką nie interesuję zanadto..
Ja wcale, toteż jak czasem trzeba coś poużywać to jestem w kropce stając wobec oferty rynku.

kalair pisze:No, chyba, że poczułabyś potrzebę kupna czegoś potrzebnego akurat.![]()

kinga w. pisze:kalair pisze:No, chyba, że poczułabyś potrzebę kupna czegoś potrzebnego akurat.![]()
Tiaaa... I wiedziała jak to wygląda.![]()
Przejaśnia się na polu. Może faktycznie na jutro się rozpogodzi... Miałabym tylko kurs z rana do Krk, a potem dzień w domu. Dłubanko, ale spokojne.
kalair pisze:Kinga,patrzę na prognozy i jutro jest nadal zapowiedź pięknej słonecznej pogody. Na mur beton.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Nikag35 i 16 gości