Moderator: Estraven
Jej Wysokosc Cesarzowa dzisiaj w nieco podlym nastroju.Z wysokosci oparcia kanapy czujnie wypatruje kazdej okazji do zadymy-az ja lapki swierzbia.A przy okazji doszlam do pewnego wniosku-jedynym kotem,ktory nigdy nie mial bliskiego spotkania 3-go stopnia z lapskiem Niki ,mimo przebywania w ich zasiegu,jest Pewna Dama.Jednak solidarnosc plci-nawet u kotow.Ale ludzi Chmura Gradowa Nika kocha niezmiennie-w koncu po co czytac jakies nudne dokumenty,jezeli moge ten czas spedzic na glaskaniu wg. instrukcji.A ze przy okazji dokumenty szlag trafil-zdeptane kompletnie-to szczegol.Znowu w urzedzie bede sie modlic w duchu o trafienie na kociego maniaka,dla ktorego fakt zniszczenia papierka przez kota nie bedzie czynem karalnym.Juz jej obiecalam,ze jak mnie zapuszkuja to bedzie tancem i spiewem zarabiac na ulicy na swoje ulubione jedzonko.
Dzisiaj Jej Wysokosc w nastroju szalonej sprzataczki.Jezeli ktos potrzebuje pomocy przy sprzataniu-Nikusia bedzie jak znalazl.Nikt tak jak ona nie posortuje smieci,tych zmiecionych z podlogi.A powaznie-to byl to chyba pierwszy przypadek zabawy Niki.Nie wiem co o tym myslec-czyzby druga mlodosc ?A moze doszla do wniosku,ze takie wcielenie daje wieksze szanse na domek ?Chyba nikt nigdy nie bedzie wiedzial,co dzieje sie w tych kocich glowkach.Poczekamy,zobaczymy.Zobaczymy tez nowe zdjecia-jak tylko rozgryze umieszczanie ich na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości