Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Ja chyba swiruje, ale tak dlugo czekalam na te chwile, ze nie moge sie napatrzec![]()
JoasiaS pisze:8O![]()
Chat pisze:Ja chyba swiruje, ale tak dlugo czekalam na te chwile, ze nie moge sie napatrzec![]()
Chat gratuluję!!!
Chat pisze:Fakt, Doroto, niniejszym je te présente mes excuses![]()
Oswiadczam, ze Matka Przelozona byla pierwsza!
Georg-inia pisze:dopiero obejrzałam fotki.... Chat, szczęściaro, moje najwyżej usiądą w odległości kilkunastu cm od siebie, o leżeniu nie ma mowy... a 3 lata już razem są, więc się poddałam, nie dla mnie takie widoki
Chat pisze:Georg-inia pisze:dopiero obejrzałam fotki.... Chat, szczęściaro, moje najwyżej usiądą w odległości kilkunastu cm od siebie, o leżeniu nie ma mowy... a 3 lata już razem są, więc się poddałam, nie dla mnie takie widoki
Rozumiem Twoj bol. Na pocieszenie powiem Ci w tajemnicy, ze wieczorem znowu sie gonily. Cala trojka.Musialam interweniowac, bo robily potworny halas.
JoasiaS pisze:Chat pisze:Fakt, Doroto, niniejszym je te présente mes excuses![]()
Oswiadczam, ze Matka Przelozona byla pierwsza!
Przyjmuję do wiadomości![]()
Już się przyzwyczaiłam, że ona zawsze musi być być pierwsza i zawsze ma ostatnie słowo w dyskusji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Myszorek, Silverblue i 55 gości