no, że wanna będzie pełna wody, Joasia w środku po turecku a przed nią mała rybka zwana Sznyckiem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:... a ja miałam wizję pod prysznicem, że stoją takie dwie zmokłe kury
olaxiss pisze:a ja sobie inaczej wyobrażałam tą kąpiel![]()
no, że wanna będzie pełna wody, Joasia w środku po turecku a przed nią mała rybka zwana Sznyckiem
smoczyca3g pisze:Olaxiss - z ust mi to wyjęłaś!!
Monostra pisze:Też sobie to wyobrażałam jak olaxiss![]()
JoasiaS pisze:olaxiss pisze:a ja sobie inaczej wyobrażałam tą kąpiel![]()
no, że wanna będzie pełna wody, Joasia w środku po turecku a przed nią mała rybka zwana Sznyckiemsmoczyca3g pisze:Olaxiss - z ust mi to wyjęłaś!!Monostra pisze:Też sobie to wyobrażałam jak olaxiss![]()
Te trzy panie najwyraźniej nie wytrzeźwiały jeszcze po Sylwestrze...
alus1 pisze:ale przyznaj Joasiu tak przymknąwszy oczy - piękny byłby widok
smoczyca3g pisze:Hmmm... jakby mi ktoś pomógł obciąć Miśce pazurki, to bym spróbowałaa co!
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Hmmm... jakby mi ktoś pomógł obciąć Miśce pazurki, to bym spróbowałaa co!
No krótkie pazury w kąpieli to chyba podstawa. Nie zapomnę jak mi Milunia wpadła kiedyś do wanny, bo koniecznie chciała powąchać pianę. Spanikowana Milka to jest dopiero widok
![]()
. Krwawe sznyty na brzuchu i ramionach miałam jeszcze długie tygodnie po tym wypadku
JoasiaS pisze:No widzisz. Okazuje się, że z uroków kąpieli mogą korzystać tylko wyjątkowo inteligentne koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 43 gości