jak w lustrze
Moderator: Estraven
andziula20 pisze:trawa11 pisze:Trzeba po żwirek pojechać![]()
![]()
![]()
a mi sie nie chce![]()
ale moze cosik dobrego przy okazji se kupię![]()
![]()
No i jak zakupy? Co dobrego dziś Trawka poleca? Ja tez zawsze niby tylko po żwirek, a napakuje cały koszyk... i Tż niezadowolony...
andziula20 pisze:I mam manię kupowania herbaty...juz cała półka w kuchni zawalona.
annette88 pisze:andziula20 pisze:I mam manię kupowania herbaty...juz cała półka w kuchni zawalona.
mam to samouwieeelbiam herbatki
p.s. poprawiałam sobie konto na unitedcats.com
moś pisze:Ja dostalam herbate na imieniny w dwoch aromatycznych wersjach, kazda z innymi wydziwami a tak w smaku takie same
trawa11 pisze:andziula20 pisze:trawa11 pisze:Trzeba po żwirek pojechać![]()
![]()
![]()
a mi sie nie chce![]()
![]()
No i jak zakupy? Co dobrego dziś Trawka poleca? Ja tez zawsze niby tylko po żwirek, a napakuje cały koszyk... i Tż niezadowolony...
Zwirek kupujemy w Lidlu,a tam zawsze cos jeszcze samo wpada do koszyka
trawa11 pisze:moś pisze:Ja dostalam herbate na imieniny w dwoch aromatycznych wersjach, kazda z innymi wydziwami a tak w smaku takie same
A ja kiedyś ,bardzo dawno temu miałam 100 dolarów ,i za wszystko kupiłam herbaty w Pewexie![]()
![]()
![]()
same puszkowe ,i jakie dobre.
Najlepsza była jaśminowa![]()
To były ciezkie czasy ,a ja zawsze w pracy herbatką czestowalam![]()
![]()
trawa11 pisze:annette88 pisze:andziula20 pisze:I mam manię kupowania herbaty...juz cała półka w kuchni zawalona.
a co to za konto![]()
![]()
![]()
Bo ja niekumata
annette88 pisze:trawa11 pisze:andziula20 pisze:trawa11 pisze:Trzeba po żwirek pojechać![]()
![]()
![]()
a mi sie nie chce![]()
![]()
Zwirek kupujemy w Lidlu,a tam zawsze cos jeszcze samo wpada do koszyka
jaki zwirek z Lidla kupujesz? Mamy blisko
p.s. Dobre wino wytrawne za 9 zl tam jest.. nazywa sie Blauer Zweigeltz moacochą sobie popijam
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Ja dostalam herbate na imieniny w dwoch aromatycznych wersjach, kazda z innymi wydziwami a tak w smaku takie same
A ja kiedyś ,bardzo dawno temu miałam 100 dolarów ,i za wszystko kupiłam herbaty w Pewexie![]()
![]()
![]()
same puszkowe ,i jakie dobre.
Najlepsza była jaśminowa![]()
To były ciezkie czasy ,a ja zawsze w pracy herbatką czestowalam![]()
![]()
Moze ja takie wrażenie odnioslam bo nie za bardzo preferuje herbate, jakos mnie mniej niz kawa na nogi stawia
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:andziula20 pisze:I mam manię kupowania herbaty...juz cała półka w kuchni zawalona.
a co to za konto![]()
![]()
![]()
Bo ja niekumata
trawko.. to taka ztrona gdzie zakładasz profil swojego kotadajesz zdjecia, inni go głaskają i takie tam
a jasminowa herbatka..mmm..z Dilmah polecam. I cynamonową i jagodowo-waniliowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 24 gości