ostatnio ja na nim pisalam, a ty juz nicajszus pisze:a moj watek to pajeczyny juz chyba zarastaja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nic, bo internetu nie miałamagul-la pisze:ostatnio ja na nim pisalam, a ty juz nicajszus pisze:a moj watek to pajeczyny juz chyba zarastaja
agul-la pisze:no dokladnie skad ta koszulka![]()
ale ma wasiska ten kocio.moje sa pod tym wzgledem uposledzone
hihi pisze:Dzien dobry![]()
![]()
w ogóle Vadee, mam pytanie dniaWidziałaś naszą nową Miss Polski? szczęka mi opadła jak ujrzałam to to
Uuu.... moja tuńczyka z puszki rano nie chciała jeść, więc moze taki dziwny dzien?vadee pisze:hihi pisze:Dzien dobry![]()
![]()
w ogóle Vadee, mam pytanie dniaWidziałaś naszą nową Miss Polski? szczęka mi opadła jak ujrzałam to to
heloł
no spoko, jeśli to jest najpiękniejsza Polka, to... napiszę po prostu, że szału nie ma
Miniówka odmówiła śniadania, co jest dla mnie w przypadku kota równoznaczne ze stanem agonalnymale teraz morduje jakiś kłaczek (futerko wyrwane z zabawki to trofeum nr 1), wiec nie wiem już, co sie dzieje
Uuu.... moja tuńczyka z puszki rano nie chciała jeść, więc moze taki dziwny dzien?vadee pisze:hihi pisze:Dzien dobry![]()
![]()
heloł
no spoko, jeśli to jest najpiękniejsza Polka, to... napiszę po prostu, że szału nie ma
Miniówka odmówiła śniadania, co jest dla mnie w przypadku kota równoznaczne ze stanem agonalnymale teraz morduje jakiś kłaczek (futerko wyrwane z zabawki to trofeum nr 1), wiec nie wiem już, co sie dzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 144 gości