tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
O! Zazdrości jakieś i paszkwile!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Dzień dobry
Bry Cinnamonku!
Dzień dobry Królowo
O! Jak miło! Cinnamonek mnie dostrzegł
`
Noo ...
To ja się jeszcze zastanowię,jak to no rozumieć!
kalair pisze:Jak przyszliśmy wieczorkiem, to Iriska słuchała tradycyjnie muzyczki!![]()
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Dzień dobry
Bry Cinnamonku!
Dzień dobry Królowo
O! Jak miło! Cinnamonek mnie dostrzegł
`
Noo ...
To ja się jeszcze zastanowię,jak to no rozumieć!
NormalnieTo było potwierdzenie
Czekoladka pisze:Buuu ja chcem samochodzik. Nawet kretki fotki nie dostałam.
moś pisze:kalair pisze:Jak przyszliśmy wieczorkiem, to Iriska słuchała tradycyjnie muzyczki!![]()
jaka boska melomankawitam sie wieczornie, tez mnie nie bylo
kalair pisze:Czekoladka pisze:Buuu ja chcem samochodzik. Nawet kretki fotki nie dostałam.
Czekoladko, jakbyś się poświęciła,i zajrzała 5 stronek marnych do tyłu, to byś zauważyła,że są dzisiaj dwa zdjątka dla wszystkich do wyboru.![]()
Nikt nie dostał osobno,bo późno jestem.![]()
A samochodzik..Ależ proszę!![]()
![]()
I kierowca macha! Twój osobisty szofer!
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
może nawet próba przejecia królestwa
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Buuu ja chcem samochodzik. Nawet kretki fotki nie dostałam.
Czekoladko, jakbyś się poświęciła,i zajrzała 5 stronek marnych do tyłu, to byś zauważyła,że są dzisiaj dwa zdjątka dla wszystkich do wyboru.![]()
![]()
Za samochód z kierowce dziękuję. A fotek nie zauważyłam, bo wątek tak strasznie pędzi, że no... nie nadążam.
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
![]()
O Ty!
![]()
Wypluj to! Nie dam!
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:tosiula pisze:dzisiaj to chyba wszyscy robią co innego niż zawsze, nawet na miau nic się nie dzieje
A co ma się dziać?
Jakieś afery?![]()
![]()
plotki i intrygi
![]()
O Ty!
![]()
Wypluj to! Nie dam!
nie będe pluła na swój monitor
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Buuu ja chcem samochodzik. Nawet kretki fotki nie dostałam.
![]()
Za samochód z kierowce dziękuję. A fotek nie zauważyłam, bo wątek tak strasznie pędzi, że no... nie nadążam.
Nigdzie nie pędzi! Czekoladko,tylko kilka stronek dzisiaj,wczoraj też.Nie ma mnie cały dzień na miau,i jutro też nie będzie..
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Buuu ja chcem samochodzik. Nawet kretki fotki nie dostałam.
![]()
Nigdzie nie pędzi! Czekoladko,tylko kilka stronek dzisiaj,wczoraj też.Nie ma mnie cały dzień na miau,i jutro też nie będzie..
A to cemu Cię nie będzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954 i 31 gości