Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
balbinka57 pisze:Lusieńka i jej pani ślą buziaki Etce bo dziś ma urodzinki. DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI W SERDUCHU. Pozdrawiamy wszystkie cioteczki. ...........................u Lusi dobrze, nieźle trzyma się mój pieszczoszek![]()
Korciaczki pisze::birthday:![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin składa rodzina Korciaczków![]()
![]()
balbinka57 pisze:Witam cioteczki, znowu z pytankiem. Mamy zamiar wybrac się nad morze, długa to będzie trasa i pewnie 4-5 godzin w samochodzie. Lusia jeździła już i raczej nie było po niej widac , że ją to męczy( ale to były 2 godzinne wyjazdy). Niepokoje się bo w taką drogę jedziemy po raz pierwszy. Jak sobie poradzic z załatwianiem potrzeb w drodze? Kiedyś miałam wrażenie, że Lusia potrzebuje skorzystac z kuwety bo była bardzo niespokojna ale nie było szans żeby zrobiła cokolwiek do kuwety położonej na tylnym siedzeniu. O wyjściu na trawkę raczej nie ma mowy.Poradzcie coś kobitki z większym doświadczeniem w tej dziedzinie. Pozdrawiam.
balbinka57 pisze:Jak sobie poradzic z załatwianiem potrzeb w drodze? Kiedyś miałam wrażenie, że Lusia potrzebuje skorzystac z kuwety bo była bardzo niespokojna ale nie było szans żeby zrobiła cokolwiek do kuwety położonej na tylnym siedzeniu. O wyjściu na trawkę raczej nie ma mowy.Poradzcie coś kobitki z większym doświadczeniem w tej dziedzinie. Pozdrawiam.