Masa z ziemniakow ,jajka i mąki.Robimy placuszki ,na to nakładmy nadzienie,co tam mamy pod reką.Ja miałam akura tzółty ser ,kiełbaske i grzybki.Przyklepujemy ,zeby sie nie rozwalilo i na patelnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:a jak głowka![]()
![]()
Nic się nie zmieniło. Jak napisałam powyżej.![]()
![]()
Co za dziadostwo....
oj ,Ty moje biedactwo![]()
![]()
skaskaNH pisze:kalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Informuję wszystkich żę grzybki mi NIE zaszkodziły!
Nie, wcale, a to wstawanie o 5 rano to niby calkiem zdrowy objaw?![]()
![]()
Bry
Hej Skaska, ale zaczynasz z grubej rury! Oczywiście, że to JEST chory objaw! Ale ja wstaję tylko na chwilę, chciałam zauważyć]
Dobrze, ze sie przyznajesz,ze to chory objawPoczucie choroby u pacjenta dobrze rokuje
Zdjatko widzialam, dziekuje piknie
trawa11 pisze:
Masa z ziemniakow ,jajka i mąki.Robimy placuszki ,na to nakładmy nadzienie,co tam mamy pod reką.Ja miałam akura tzółty ser ,kiełbaske i grzybki.Przyklepujemy ,zeby sie nie rozwalilo i na patelnie.Mpzna podawac zkeczupem.ja zrobiłam sos pomidorowy..Takie nic
kalair pisze:trawa11 pisze:
Masa z ziemniakow ,jajka i mąki.Robimy placuszki ,na to nakładmy nadzienie,co tam mamy pod reką.Ja miałam akura tzółty ser ,kiełbaske i grzybki.Przyklepujemy ,zeby sie nie rozwalilo i na patelnie.Mpzna podawac zkeczupem.ja zrobiłam sos pomidorowy..Takie nic
NIC! Trawko, ja Cię proszę..Raczej same pyszności!
cassidy pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:
NIC! Trawko, ja Cię proszę..Raczej same pyszności!
Aż się znowu obśliniłam![]()
Smakowicie brzmi
Kociama pisze:Witajcie Kretuchny i Kalair
ummm ale Trawka to cudności gotuje![]()
Ja z natury jestem niejadkiem,ale na widok takich pyszności chce mi sie jeść
Kalair kochana czy Ty masz migrenkę?ta nagła zmiana pogody i mnie daje w kość![]()
Pozdrawiam Was serdecznie
Sihaja pisze:Dziękuję za piękny, różowy noseczek
Wyjeżdżam jutro na kilka dni i będe tęskniła...
A najgorsze, ze już tęsknie za moimi kotkami....
trawa11 pisze:jak głowa![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:jak głowa![]()
![]()
Troszkę lepiej..O dziwo. Na szczęście..
Bo zaś Mośka będzie mi tu pomoc ofiarowywać, a to niebezpieczne lekko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 47 gości