dwa ostatnie:

Moderator: Estraven
charm pisze:siriwan pisze:Powąchać chciał od razu (Morda jest ciekawski, wszystko by obwąchiwał), ale żeby ładnie zapozować z kwieciem na głowie to już trzeba było kombinować.
no, nie dziwie się - burych by się nie udało tak sfocić![]()
siriwan pisze:A co, nie macie bzu?![]()
charm pisze:siriwan pisze:A co, nie macie bzu?![]()
chłopaki to koty "domowe"![]()
urodzone w piwnicy, całkowite dzikusy... nigdy nie widziały trawy, itp![]()
a kwiatki to kojarzą im się chyba tylko z takimi w doniczce lub wazonie.. i zamiast wąchać/pozować woleli by skosztować
siriwan pisze:charm pisze:siriwan pisze:A co, nie macie bzu?![]()
chłopaki to koty "domowe"![]()
urodzone w piwnicy, całkowite dzikusy... nigdy nie widziały trawy, itp![]()
a kwiatki to kojarzą im się chyba tylko z takimi w doniczce lub wazonie.. i zamiast wąchać/pozować woleli by skosztować
Faktycznie dzikusy.
siriwan pisze:Wnerwiła mnie lokalna gazeta na G. A przeczytałem tylko lead artykułu na pierwszej stronie. Coś w deseń "W czasie gdy wszystkie stacje telewizyjne i radiowe emocjonowały się losami psa, uwiązanego w Tworogu przy rzece, w Tarnowskich Górach na schodach ratusza leżał człowiek." No i ku_wa co z tego?Co ten pies ma z tym wspólnego? Miał się zerwać i lecieć pomóc?
Napisane, jakbyśmy byli społeczeństwem, które do tego stopnia kocha zwierzęta, że zapomina o ludziach. Szkoda tylko, że jest dokładnie odwrotnie.
G. już mi drugi raz podpadło. Pierwszy raz był, jak opisywali niedawną sytuację w Cichym Kącie. Wydźwięk artykułu był taki, że wszystko jest ok, tylko wolontariusze coś świrują i do wszystkich mają pretensje, bo przecież władze i pan weterynarz są cacy.
Z resztą, niech redaktorowi co to pisał bozia w dzieciach wynagrodzi. Tak z dwadzieścioro i nie będzie miał czasu na dramatyczne wstępniaki.
Femka pisze:Całuski dla mojego ulubieńca
siriwan pisze:I po maturze.Angielski ustny zdany, wynik znam, ale się nie przyznam.
siriwan pisze:21 czerwca o 12 teoretyczny egzamin zawodowy, 22 o 15 (druga zmiana) zawodowy praktyczny. To już zupełnie na luzie, fajnie by było mieć tytuł technika, ale jak się nie uda to nie będzie tragedii.
siriwan pisze:Morda marudzi, że mam iść spać. Zastanawiam się jeszcze, ale chyba przychylę się do jego narzekań.
charm pisze:Gratulacje![]()
![]()
a może jednak się przyznasz? ;>
charm pisze:i dobrze - maturę trzeba odespać
(niektórzy twierdzą, że sesję opić...chociaż tego akurat nigdy nie praktykowałam....)
Femka pisze:Mam nadzieję, że Modrzew chciał![]()
Femka pisze:Co do matury, to wielkie gratulacje. Jednego nie zrozumiałam. Czy matura trwa półtora miesiąca?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 597 gości