Dorota pisze:Lafi,
przesun sie odrobine,
bo sie nie zmieszcze.
Mru skostnialy
Mru, zmieścisz się zmieścisz....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Lafi,
przesun sie odrobine,
bo sie nie zmieszcze.
Mru skostnialy
kalair pisze:Proszę Mru! Dla Ciebie możemy nawet posiedzieć! Kto jeszcze chce się ogrzać?
Iris i Lafi
Dorota pisze:kalair pisze:Proszę Mru! Dla Ciebie możemy nawet posiedzieć! Kto jeszcze chce się ogrzać?
Iris i Lafi
Dzieki, dziewczyny
Mru szczesliwy
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Proszę Mru! Dla Ciebie możemy nawet posiedzieć! Kto jeszcze chce się ogrzać?
Iris i Lafi
Dzieki, dziewczyny
Mru szczesliwy
Ależ Mru! Ty wiesz, że my... dla Ciebie... no wiesz...![]()
A cóż to? na forum jeden Mru.?. No trudno..
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Witamy szylkretki,
Witaj Mosiuniu!![]()
Jak zwykle radosna
![]()
Więc nie omieszkam dać Ci (iplaskatkom!) , zdjątka!Dwa w jednym-zajmujesz za dużo miejsca mała!
-
![]()
A gdzie sie ta Lafinka wcisnęla biedulka
Dziekujemy.... zgubilam prezent
od dzieci
Nie ma za coNo grzeją się koty intensywnie, grzeją się, to i sie wcisnęła...
No wiesz?! Gubisz prezenty?!
kalair pisze:A kiedyś spróbowałam zrobić kurczaka z grilla. Mam w piekarniku. Grill. I bezmyślnie wyjęłam z niego sznurki,(z kurki) co to nóżki są związane.... Wyobraźnia resztę podpowie..
Aga86 pisze:kalair pisze:A kiedyś spróbowałam zrobić kurczaka z grilla. Mam w piekarniku. Grill. I bezmyślnie wyjęłam z niego sznurki,(z kurki) co to nóżki są związane.... Wyobraźnia resztę podpowie..
Co rozkraczył sięi był kurczak w szpagacie.
A Pysiuna na słonku to się też lubi wygrzewać, tylko, że ona na parapet nie wskoczy. To leży sobie na balkonie, albo pod drzwiami balkonowymi.
kalair pisze:
A czemu nie wskoczy na parapet(Pysia)? Za wysoko?
Aga86 pisze:kalair pisze:
A czemu nie wskoczy na parapet(Pysia)? Za wysoko?
Nie ona jest kotem niepełnosprawnym, przyziemmnym. Nie znamy przyczyny, ale prawdopodobnie miał wbity pręt w bok.
Jak została znaleziona ( miał około 6 tyg) to miła z boku ranę. Mimo bolesnego leczenia, Pysia ma problemy z poruszanie. Bardzo często tylne nóżki odmawiają posłuszeństwa i zalicza dupochlościk. Potrafi skoczyć - wskrabać się tylko na fotel, kanapę, na krzesło juz nie wchodzi. W pokoju córki Agi ma pod parapet podstawiony fotel i po jego oparci czasami wspina się na parapet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 19 gości