Georg-inia pisze:Magija pisze:Matahari pisze:napisałam o swoich obawach do domku... nie skreślam go... prosiłam o spotkanie i rozmowę z Magiją...![]()
a teraz wieści o Buni...![]()
Bunia była dziś w weta na zastrzyku... po drodze zrobiła qpę... doktor Michał ją mył i suszył... doktor Darek sprzątał... a mnie nie pozwalali nic robić...qpa luźna... może to być po sterydziem który panna dostała we wtorek, lub jakieś pierwotniaki w przewodzie pokarmowym... leczymy więc na cito te nadżerki na dziąsłach - antybiotyk na 10 dni... Bunia poszła do dawnego dziecinnego pokoju, gdyż muszę mieć wgląd w jej qpale... wyglądała na zadowoloną, tam spokój i mały Duży tylko dla niej... leżała w łóżku, na poduszce razem z moim młodym...
czekam z niecierpliwością na kontakt od Pani, bardzo bym chciała by domek okazał sie być tym domkiem.
Magda, a ta Pani wcześniej sie z Tobą nie kontaktowała ? bo ona pisała i do mnie, zdaje się, że ma na imię Monika... odesłałam ją do Ciebie w poniedziałek chyba.
nie przypominam sobie Inga.
Panią do mnie podesłał Marcin, zadała pytanie przez strone schroniska o Bunię, Marcin myślał, że Bunia u mnie.
Małgosiu, pani się ze mną nie kontaktowała