MILUSIA z Katowic-prośba o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2007 11:37

Mała, słyszałem, ze ciumeczki od Ciebie dostałem... Ja Ciebie zawsze dwa razy mocniej i więcej...
Te moje dla Ciebie są ciut bardziej, wiesz jakie :love: , od buziaczków Duża śle dla Was wszystkich
Marcelibu

Post » Czw maja 24, 2007 11:41

Marcelibu pisze:Mała, słyszałem, ze ciumeczki od Ciebie dostałem... Ja Ciebie zawsze dwa razy mocniej i więcej...
Te moje dla Ciebie są ciut bardziej, wiesz jakie :love: , od buziaczków Duża śle dla Was wszystkich

Hugo, Marcelibu... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MRUUUUU
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw maja 24, 2007 12:52

Ale się romantyczno-romasowy wątek zrobił :D
aż miło poczytać :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt maja 25, 2007 19:46

Milusia za chwilę będzie szersza niż wyższa,jeśli ilości zjadane przez nią nie zmniejszą się w stopniu znacznym. Zjada ABSOLUTNIE wszystko ze swojej miseczki, a potem dokańcza miski reszty futerek. Masakra. Jak dojdzie sterylka, będę musiała drzwi poszerzać :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 25, 2007 19:58

A tam Femka, marudzisz. Zerknij na to z innej strony - takie grube brzuszydełka najsmaczniejsze są do całowania :lol: :lol: :lol:
Żadne niebo nie będzie Niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.
Obrazek

M@ja

Od: Pon lis 27, 2006 13:36

Post » Pt maja 25, 2007 20:02

M@ja pisze:A tam Femka, marudzisz. Zerknij na to z innej strony - takie grube brzuszydełka najsmaczniejsze są do całowania :lol: :lol: :lol:

coś o tym wiem :D :D :D U Femci taka powierzchnia do całusków, że ho ho :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 25, 2007 20:11

Część Mała. Nie przejmuj się tym, co mówi Duża. Ja lubię takie dziewczynki przy kości. Dobrze będzie!!! Jak już będziesz pewna, że nikt miski nie zabierze, albo nie wyrzuci z kochanego domeczku, to się uspokoi. Hrrrrrr. Ciumeczki jak zwykle!!!
Marcelibu

Post » Pt maja 25, 2007 20:39

Femka pisze:
M@ja pisze:A tam Femka, marudzisz. Zerknij na to z innej strony - takie grube brzuszydełka najsmaczniejsze są do całowania :lol: :lol: :lol:

coś o tym wiem :D :D :D U Femci taka powierzchnia do całusków, że ho ho :twisted:

eeee, na pewno nie :twisted: :twisted:
a po drugie jeżeli nawet tak jest :twisted: to tylko pozazdrościc
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt maja 25, 2007 21:44

Marcelibu pisze:Część Mała. Nie przejmuj się tym, co mówi Duża. Ja lubię takie dziewczynki przy kości. Dobrze będzie!!! Jak już będziesz pewna, że nikt miski nie zabierze, albo nie wyrzuci z kochanego domeczku, to się uspokoi. Hrrrrrr. Ciumeczki jak zwykle!!!

Mruuu, Hugo, aleś Ty miły. Ja wcale nie jestem jeszcze kluska. Duża przesadza, jak zwykle. Z tym domkiem i miseczką, to taka jeszcze całkiem pewna nie jestem. Dlatego grzeczniutko się zachowuję, żeby mnie Duża komuś nie oddała. Już dwa razy domki mnie nie chciały, ja nie wiem, dlaczego. Umiem sie przytulać. Duża mówi, że takiego przytulasa to jeszcze nie widziała. Może mnie zostawi... Ale ogonka jeszcze nie ustawiam tak całkiem prosto. Nie ma się co za wcześnie cieszyć... Ja Dużą już ciut ciut lubię. Nawet jak z lekarstwem idzie to na nią już nie syczę.
Ale miłojest mieć takiego fajnego kolegę, jak Ty. Bardzo jesteś elegancki i taki miły. Teraz Duża już chowa to płaskie, w którym literki wychodzą, bomówi, że musimy iść spać przed podróżą. Jutro przyjdziemy znowu.
Dobranoc kochany Hugo :oops:
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 25, 2007 21:46

iwona_35 pisze:
Femka pisze:

eeee, na pewno nie :twisted: :twisted:
a po drugie jeżeli nawet tak jest :twisted: to tylko pozazdrościc

Iwonka, ona ma naprawdę wilczy apetyt po schronie :D :D :D Aż miło jej na miseczkę nałożyć. Zjada z ogromnym apetytem. :D :D :D Aż serce rośnie, jak patrzę na nią taką kwitnącą :D
Obrazek

Femka

Post » Pt maja 25, 2007 21:51

Dobranoc Mała, miłych snów...
Marcelibu

Post » Sob maja 26, 2007 16:42

TADATADATADATADAAAAAAA

dziś odbyła się pierwsza (jeszcze króciutka) galopada Milusi i Zosi :D :D :D Pierwszy raz w życiu tak się ucieszyłam, że futra po mieszkaniu szaleją :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 26, 2007 21:22

Mała, widzę postępy!!! Cieszę się razem z Twoją Dużą!!
Marcelibu

Post » Nie maja 27, 2007 1:22

:D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie maja 27, 2007 8:04

Femka pisze:TADATADATADATADAAAAAAA

dziś odbyła się pierwsza (jeszcze króciutka) galopada Milusi i Zosi :D :D :D Pierwszy raz w życiu tak się ucieszyłam, że futra po mieszkaniu szaleją :dance: :dance2: :dance:

super wspaniałe wieści...jak zaczynaja sie bawic to znaczy że Milusia czuje się jak u siebie :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]