Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Suffczyńska pisze:Wiecie, ale takim maluchem to on nie jest.. Został oceniony na jakieś 10 miesięcy.. Zdaniem fachowca: świadczą o tym wybarwione na błękitno oczy, stałe zęby, dorosłe futerko i pociąg do rujkującej Pyśki..![]()
Nika Łódź pisze:Anna Suffczyńska pisze:Wiecie, ale takim maluchem to on nie jest.. Został oceniony na jakieś 10 miesięcy.. Zdaniem fachowca: świadczą o tym wybarwione na błękitno oczy, stałe zęby, dorosłe futerko i pociąg do rujkującej Pyśki..![]()
![]()
![]()
Bosz...... biedny kot
![]()
![]()
Jak trzeba byc niedozywionym, by miec wiek 10 miesiecy a wyglad 3-miesiecznego kociaka
![]()
Przykro mi, ze nie dosc, ze nie pers, to jeszcze ma 10 miesiecy... czuje sie troche odpowiedzialna za ten stan rzeczyMam nadzieje, ze nie jestes zla na mnie, ze osobiscie nie sprawdzilam tych informacji, a tylko oparlam sie na rozmowie tel.....
Nika Łódź pisze:no juz ok, ok, nie gniewaj sieGlupio mi tylko, ze wrzucilam tu niesprawdzona informacje.....
Ciesze sie jednak z tego, ze ten angoro-persik, maly 3/10 miesieczny, jest u ciebie wlasnie
![]()
Pisz o maluchu, bo fajnie sie czyta o takim kochanym kociaczku, a te jego oczy...... marzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 43 gości