Mam nowe info z gminy
Moderator: Estraven

Koki-99 pisze:Leczę i odkarmiam Krówkę. Wetka mówiła, że ma lekko zaokrąglony brzuszek, więc jest albo zarobaczona, albo już kotnaA ja myślałam, że ma taką sylwetkę, taka kuleczka.
Ebi zaczęła wychodzić do ogródka. Strasznie jej się to podoba i domaga się już rano jak tylko wstanę. Nawet deszcz jej nie przeszkadza. Wspina się na pnie drzew i biega jak dzika po ogródku. Potem śpi jak zabita całą noc. Za to Miluś budzi mnie już o piątej rano, bo jak Ebi śpi, to brakuje mu towarzystwa

Koki-99 pisze:Oczywiście Ebi nie będzie wypuszczana, chociaż przy upalnej pogodzie i otwartych drzwiach tarasowych, będzie to trudne, ale nie niemożliwe do zrobienia. Po prostu Ebi nie będzie miała wstępu do tego pokoju, gdy drzwi będziemy otwierać. Taki na razie mam plan. Może w przyszłości wymyślimy gdzie usytuować wolierę.
Kot. Nie dla idiotów!

Koki-99 pisze:Krówka przepadłaCały dzień dziś nie przyszła. Obeszłam rano całe obejście, chciałam jej dać lekarstwo, wołałam, kiciałam i nic
Wczoraj była, nawet jeszcze wieczorem byłam w stodole i siedziała na swoim miejscu w pudełku. Co się mogło stać? Jeśli rano nie wróci, będę musiała odwołać sterylkę
Dziś u nas cały dzień pada. Pomyślałam, że może jakiś kocur ją przegonił i znalazła inne schronienie. Nie wiem co robić

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, pibon, stara panna i 24 gości