Hannah12 pisze:MaryLux pisze:gorąco
Nie mów?
Ja mam dosyć tych upałów, ja lubię ciepło a nie tropikalny żar.
Nigdy bym się nie spodziewała, że napiszę to, co zaraz napiszę: mam dość tego upału!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:gorąco
Nie mów?
Chikita pisze:U nas w cieniu dzisiaj w miarę, ale "szłam" i "szłam" z pracy do domu, obładowana po wizycie w Rossmanie (mleczko do ciała na bazie lnu zakupiłam i śmierdzi przeokropnie, chcecie odkupić ?) to cieeeepło się zrobiło i jeszcze głodna wracałam, bliska omdlenia z głodu, bo tak żołądek płakał, że pusty
Chikita pisze:Ja to z natury dużo piję, po 2-3 litry dziennie, ale ciałko w te parniki woła o prysznic.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:gorąco
Nie mów?
Nigdy bym się nie spodziewała, że napiszę to, co zaraz napiszę: mam dość tego upału!
Chikita pisze:Nadmiar wody w organizmie nie służy, ponieważ może dojść do sytuacji, że organizm nie będzie w stanie się jej pozbyć.
Ja to tonami arbuzy wcinam, takie schłodzone, perfekcyjne w smaku.
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:gorąco
Nie mów?
A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?
Hannah12 pisze:A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?
Chikita pisze:Hannah12 pisze:A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?
Siłownia... kolejny miesiąc mówię sobie, że zapiszę się na siłownię i nie mogę dojść, a jest 30 metrów ode mnie ? Może nawet 20.
Kiedyś chodziłam. Z pakersami trzymałam i biceps robiłam. To byli bardzo fajni panowie.
Chikita pisze:Zawsze można do tej dalszej pójść, ale z moich ust to moźe brzmieć dziwacznie skoro mi ciężko za róg się pofatygować.
MaryLux pisze:Chikita pisze:Hannah12 pisze:A ja nie mam siły iść na kije. Dzisiaj nawet nie poszłam na siłkę, chociaż tam klimatyzacja. Ciekawe kiedy będziemy wołać, słońca i ciepła nam trzeba. Połowa listopada?
Siłownia... kolejny miesiąc mówię sobie, że zapiszę się na siłownię i nie mogę dojść, a jest 30 metrów ode mnie ? Może nawet 20.
Kiedyś chodziłam. Z pakersami trzymałam i biceps robiłam. To byli bardzo fajni panowie.
A ja nie mam w okolicy siłowni, buuuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości