Ciotka KociaMama44 pozdrawia chłopaków! To prawda - Amir nadrabiałby nawet i za 3 koty razem wzięte!

Ps. Tutaj na forum wszyscy zwracają się do siebie po imieniu, to my pewnie też przejdziemy na "Ty"? - Kasia jestem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aura1983 pisze:Witam serdecznieNowa mama Amirka już na forum
:) Ciężko się na razie poruszać ale myślę, że dzięki Waszej pomocy będzie lepiej. W chwili obecnej MEGA stres
dwa kotki Amir i Andrzejek już chyba u siebie. Jędrek się jeszcze strasznie chowa po kątach. Pojawiło się jednak światełko w tunelu gdyż pokazał się na chwilę i zaczyna wychodzić
:) Amir natomiast nadrabia za Jędrka
aleksandra&maj pisze:Kochani,
Nowa duża Amirka i Andrzejka przywitała się w wątku mojego królewicza Maja,pisząc,że będzie dawać znać co u chłopaków,a więc historio pełna psot: trwaj!
KociaMama44 pisze:aleksandra&maj pisze:Kochani,
Nowa duża Amirka i Andrzejka przywitała się w wątku mojego królewicza Maja,pisząc,że będzie dawać znać co u chłopaków,a więc historio pełna psot: trwaj!
Tutaj też już dotarła![]()
enig pisze:O jak fajnie, jak fajnie! Będziemy mieć wieści od Amira a ja jestem bardzo zainteresowana Andrzejkiem, coś czuję, że to będzie mój ulubieniec, mam słabość do nieśmiałych facetów.
enig pisze:Chyba jakaś pokręcona jestem czas do specjalisty
KociaMama44 pisze:enig pisze:Chyba jakaś pokręcona jestem czas do specjalisty
A specjalista też z brodą!
aleksandra&maj pisze:KociaMama44 pisze:enig pisze:Chyba jakaś pokręcona jestem czas do specjalisty
A specjalista też z brodą!
Nieśmiały z brodą.
Broda przydatna, to się za nią schowa![]()
.
enig pisze:Specjalista z brodą! Nieśmiały! No Ideał!
enig pisze:Przecież nie wymagam niewiadomo czego! Realny cel! Na imię Andrzejek też może być
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 1182 gości